Zlatan Ibrahimovic teki ensin herkullisen suorituksen – ei voinut hetken päästä kuin nauraa omalle munaukselleen

AC Milanin Zlatan Ibrahimovic oli monessa mukana avausjaksolla Sparta Prahaa vastaan. Milanolaisännät voittivat jalkapallon Eurooppa-liigan ottelun lopulta 3–0.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Kuudennella minuutilla Ibrahimovicin vaarallinen pusku päätyi vain hiukan yli Spartan maalin. 24. minuutilla ruotsalaistähti puolestaan teki loistokasta esityötä, ja tällä kertaa verkotkin soivat. Milanin hyökkäyksessä niin ikään pelaava Brahim Diaz sai Ibrahimovicilta syötön tyhjään tilaan rangaistusalueelle, käänsi pallon oikealle jalalleen ja ampui sen Sparta-maalivahti Milan Hecan längistä häkkiin.

35. minuutilla Sparta-toppari David Lischka kaatoi keskityspalloon rangaistusalueella pyrkineen ja etupuolelleen ehtineen Ibrahimovicin, ja Milan sai rangaistuspotkun. Sen Ibrahimovic ampui kuitenkin yläriman kautta yli maalin, mikä sai ruotsalaisen nauramaan.

Ibrahimovic otettiin avausjakson jälkeen vaihtoon. Milan voitti pelin lopulta 3–0, kun se osui toisella puoliajalla vielä kahdesti, maalaajina Rafael Leao ja Diogo Dalot.

Viime viikolla Milan kukisti Eurooppa-liiga-kauden avauskierroksella Celticin vieraissa 3–1, kun taas Sparta Praha taipui kotonaan Lillelle 1–4.