Paavo Väyrysestä tv-tähti

Suomen tuore ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen on saanut pestin Subtv:n syksyn kotimaisen uutuuden, Me, Myself and I -nimisen talk shown isäntänä.

Lokakuussa starttaavassa ohjelmasarjassa suomalaisjulkkikset haastattelevat itse itseään. Mutta miksi ihmeessä uuden televisio-ohjelman päätähdeksi valikoitui paljon kiistelty poliitikko?

- Subtv on systemaattisesti laajentanut kohderyhmäänsä viimeisen vuoden aikana ja saanut tätä kautta lisää eri-ikäisiä katsojia. Me, Myself & I -ohjelma on osa tämän valitun linjan noudattamista, ja sen vieraslistalta löytyy kokoelma kiinnostavia suomalaisia. On luontevaa, että myös ohjelman isännäksi valittiin värikäs persoona, josta jokaisella suomalaisella on joku mielipide, perustelee Subtv:n kanavajohtaja Maaretta Tukiainen.

- Subtv haluaa yllättää ja tarjota jatkossakin kiinnostavia näkökulmia suomalaiseen yhteiskuntaan. Politiikan viihteellistyminen on mahdollistanut sen, että tv-ohjelmaa voi juontaa virassa oleva ministeri.

Filmiteollisuuden tuottama Me, Myself and I on julkkisten kannalta loistava ohjelmaformaatti. Poliitikoilta ja muilta julkkiksilta kysytään usein ikäviä, nyt sitä vaaraa ei ole, ellei julkkis itse halua ryhtyä masokistiksi.

- Kerrankin saa kysyä mitä itse haluaa, iloitsi Väyrynen Subtv:n syysohjelmiston avajaisissa.

Jokaisessa jaksossa kaksi julkkista haastattelee itse itseään, ja Väyrynen kommentoi heitä. Sarjan viimeinen, tunnin mittainen erikoispitkä jakso on annettu kokonaan Paavolle. Siinä ministeri kyselee itseltään muun muassa omasta poliittisesta toiminnastaan. Paavo-jakso nähdään jouluaattona.

Sarjassa itseään haastattelevat Paavon lisäksi muun muassa salarakas Marika Fingerroos, Jone Nikula, Ari "Paska" Peltonen, Arno Kotro, Marco Bjurström, Jorma Uotinen, Hannele Lauri ja Roman Schatz.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat