Mainos

Ovela koruliiga iski kolmeen liikkeeseen - poliisi julkaisi valokuvat

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja koruja varastaneesta neljän ulkomaalaisen liigasta. Varkaat ovat esiintyneet kahtena pariskuntana.

Ensimmäinen rikos tapahtui perjantaina kello 16.45 Kotkassa. Jumalniemen kauppakeskuksessa anastettiin koruliikkeestä runsas määrä kaulaketjuja.

Liikkeessä asioi neljän ulkomaalaisen henkilön ryhmä, joka koostui kahdesta miehestä ja kahdesta naisesta. Ryhmän epäillään syyllistyneen tähän varkauteen.

Poliisi epäilee saman seurueen jatkaneen matkaa Kouvolaan, jossa samana iltana kello 19-20 anastettiin Kouvolan Prismakeskuksessa sijaitsevasta kello- ja kultasepänliikkeestä koruja.

Seuraava ilmoitus tuli poliisille lauantaina kello 12.25 Mäntsälän keskustassa sijaitsevasta kelloliikkeestä. Samojen ulkomaalaisten epäillään anastaneen koruja jälleen runsaan määrän.

Ryhmä on toteuttanut rikokset sieppaamalla ja oveluutta käyttäen. Henkilökunnan huomio on kiinnitetty muualle, jolloin korut on napattu.

Poliisin mukaan kyse on 35-45 -vuotaista ulkomaalaisista. Seurue oli puhunut englantia ja saksaa, mutta keskenään heidän epäillään puhuneen myös venäjää. .

Havaintojen mukaan kyse on kahdesta pariskunnasta. Toisen pariskunnan mies on 165- 170 cm ja nainen 160 cm. Kaksi muuta ovat hieman pidempiä. Seurue oli pukeutunut siististi ja heillä oli päällään tummat, pitkät takit.

Toisella miehellä oli mustat lyhyet, siilit hiukset, joissa oli raidoitusta.

Seurueen ajoneuvoista ei poliisilla ole tässä vaiheessa havaintoja, joten poliisi kaipaa seurueen liikkumisesta tietoja.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapahtumasta. Havainnot voi ilmoittaa Kotkan poliisiin puhelinnumeroihin p. 071-8735449, 071-8735440, 071-8735442 tai sähköpostiosoitteeseen palaute@kotka.poliisi.fi

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.