Mainos

Osto-opas joululahjoille: Katso trendikkäät vinkit koko perheelle!

Mikä on täydellinen joululahja omalle rakkaalle, vanhemmille tai perheen pienimmille? Nappaa tästä Elloksen trendikkäimmät lahjavinkit! Klikkaamalla kuvan päällä näkyvää ikonia saat lisätietoja tuotteesta.

Oletko löytänyt täydellisen joululahjan rakkaallesi? Onko pukin kontissa jo lahjat äidille, isälle ja perheen pienimmille? Jos kaipaa vielä inspiraatiota jouluostoksiin, nappaa tästä trendikkäät vinkit. Tänä vuonna lahjapakettiin voi kääriä niin kauneimmat alusasut, hurmaavimmat hajuvedet, käytönnöllisimmät asusteet ja hauskimmat pelit.

Joululahjat äidille ja omalle rakkaalle

Aikuiset arvostavat aina pehmeitä paketteja, joten miksi et antaisi kaunista pyjamaa, joka lämmittää talvi-iltoina? Äidin tai isoäidin lahjapakettiin voi kääriä yöasuun sopivat pörrösukat ja vaikka herkullisen suklaarasian.

Juhlakaudella pukeudutaan upeiden asujen alla myös juhlavasti. Tyylikäs alusasusetti tai kauniit rintaliivit ovat oivat lahja omalle rakkaalle. Sporttisemmalle kaunottarelle sopivat T-paitaliivit, joita voi käyttää minkä tahansa paidan alla.

Onko rakkaasi Sinkkuelämää-sarjan fani ja haluatko tarjota hänelle jouluna glamouria lahjapaketissa? Ihana Sex And The City By Night -lahjapakkaus saa varmasti monet naiset huokaamaan ihastuksessa. Tuoksusetin voit myös koota itse valitsemalla lahjaan hienostuneen päivätuoksun sekä viettelevän iltatuoksun.

Jokaisella naisella pitäisi olla oma meikkisalkku, joka sulkee sisäänsä kauneimmat luomivärit, poski- ja huulipunat. Professional Colors Beautybox on tyylikäs meikkisalkku, josta löytyvät varmasti oikeat sävyt jokaiselle naiselle. Tämän lahjan avulla kauneudenhoitotuotteet pysyvät järjestyksessä ja kulkevat helposti mukana.

Naisilla ei koskaan voi olla tarpeeksi käsilaukkuja! Talven trendikkäin asuste on kaunis oranssi olkalaukku, joka pitäisi löytyä jokaisen muotitietoisen kaunottaren lahjapaketista.

Joululahjat, joista nuoret innostuvat

Hauska, yksiosainen kokohaalari sopii kaikille perheen nuorille. Pehmeä ja hupullinen fleecehaalari on täydellinen asu joulupyhien lekotteluhetkiin.

Mikäs olisi sen trendikkäämpää kuin Angry Birds -pussilakanasetti, jota koristavat kaikki hittipelistä tutut vihaiset linnut. Tämän käytännöllisen, mutta hauskan lahjan voi lähettää myös ulkomailla asustaville rakkailla, jotta he pysyvät perillä Suomen suurimmista trendeistä.

Supersuosioon noussut laulajatähti Justin Bieber koristaa nyt seinäjulisteiden ja levynkansien lisäksi myös pussilakanasettiä, joka on jokaisen nuoren fanin unelma. Söpön lakanasetin kanssa pakettiin voi hankkia myös artistin levyn ja niin on täydellinen joululahja valmis!

Kaikille perheen prinsessat tulevat rakastumaan tähän pyjamaan, jota koristaa Disneyn ihana Prinsessa Ruusunen. Talviöitä varten kannattaa valita pitkähihainen yöpuku, jossa nähdään varmasti kauniita unia.

Ellet ole vielä järjestänyt Singstar-karaokejuhlia, nyt sinulla on oiva mahdollisuus! Singstar Suomi Huiput on on suuren menestyksen saavuttanut Playstation-laulupeli, jossa kuullaan Suomipopin suurimmat hitit. Perheen nuoret arvostavat varmasti tätä hauskaa lahjaa, jonka avulla voi koota yhteen kaikki sukulaiset tai ystävät.

Tästä paketista isä ilahtuu!

Joulu on hyvä aika hankkia isälle, isoisälle tai omalle kullalle tyylikäs neuletakki, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Esprit Casual -neuletakki tekee miehestä kuin miehestä charmikkaan herrasmiehen.

Jouluherkuttelun ja uudenvuoden pirskeiden jälkeen moni aloittaa kuntoilun päästäkseen taas kesäkuntoon. Moderni ja käytännöllinen lahja on Puma Cardic II -sykemittari, jossa yhdistyvät futuristinen muotoilu ja toiminnallisuus. Tämän lahjan avulla kuka tahansa voi seurata treeniään tarkasti ja päästä parhaisiin mahdollisiin tuloksiin!

Upea nahvavyö, jota koristaa antiikkihopean värinen metallisolki, sopii sekä ulkonäköönsä panostaville että käytännöllisille isille, pojille, poikaystäville ja aviomiehille. Muista valita lahjapakettiin hyvälaatuinen asuste joka kestää pitkään eikä hajoa käytössä.

Hajuvedet eivät ole vain naisten lahja! Tuoksun voi kääriä myös perheen miesten joulukääröön. Esimerkiksi Police To Be on raikas ja miehekäs tuoksu, jossa voit aistia greipin, orvokinlehden ja mustapippurin aromeja.

Converse Bowler on tilava keilalaukku, joka sopii kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tähän trendikkääseen kassiin ei tietekään tarvitse sulloa vain keilapalloa, vaan se on täydellinen lahja kaikille meneville miehille!


Teksti ja kuvat: Ellos

Lue myös:

    Uusimmat