Opiskelija elättää itsensä aivastelemalla – kehitti "nenädildon" videoitaan varten

Nuori brittinainen elättää itsensä opintojen aikana hyödyntämällä ihmisten aivastusfetissiä.

Walesilainen taideopiskelija Abi Haywood, 18, on noussut otsikoihin erikoisen ansaintalähteensä vuoksi. Nuori opiskelija nimittäin kuvaa itseään aivastelemassa. Abi on saanut huomata, että osa ihmisistä on valmiita maksamaan jopa yli sata euroa juuri heille räätälöidystä videoklipistä.

Daily Mailille haastattelun antanut Abi kertoo rahastavansa videoillaan maksaakseen opiskelunsa kalliissa taidekoulussa sekä kustantaakseen elämänsä opiskeluaikana.

Jotta aivastukset pärskähtäisivät ulos mallikkaasti, on Abi luonut itselleen silikonista ja lateksista tehdyn ”nenädildon”, jolla kutittelee sensuellisti sieraimiaan. Abi pystyy aivastamaan 11 kertaa viidessä minuutissa. 

Yksi mies sanoi Abille, ettei ole koskaan nähnyt mitään yhtä viehättävää.

Jopa sata puntaa videolta

Abi kuvasi itsensä aivastamassa ja pissaamassa taidegallerian vessassa. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Abi julkaisee videoita YouTubessa Snotty Bitch -kanavallaan. Suosituin video on kerännyt kolmessa kuukaudessa 16 000 näyttökertaa. Videolla kosteasilmäinen Abi kuvaa itseään kutittelemassa sieraimiaan ja aivastamassa kaksi kertaa. Videon yhteydessä on linkki sivustolle, josta voi ostaa lisää klippejä sekä sähköpostiosoite, johon pyyntöjä erityisistä videotoiveista voi lähettää.

Klipit maksavat tavallisesti 20–30 puntaa, eli noin 23–33 euroa, mutta esimerkiksi jalat paljastavan tai julkisella paikalla kuvattavan videon hinta voi nousta jo 100 puntaan eli 112 euroon. Tavallisesti maksu suoritetaan Pay Pal -sovelluksen kautta.

Toisaalta myös lahjakortit kelpaavat opiskelijalle. Eräs mies halusi nähdä Abin aivastamassa ja pissaamassa julkisessa vessassa. Abi toteutti pyynnön ja kuvasi itsensä Henry Moore Instituten taidegallerian vessassa. Vaivanpalkaksi Abi sai sadan punnan lahjakortin vaatekauppaan.

Opiskelijaelämä saa heittäytymään luovaksi

Myös muut opiskelijat ovat keksineet luovia tilanteita selvitä taloudellisesti tiukoista vuosista ja tilanteista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat