Opettajakollegat lahjoittivat vapaapäivänsä syöpäsairaan 1-vuotiaan lapsen isälle: "Hän inspiroi meitä kaikkia"

7:18
Videolla kerrotaan Cristofferista, joka sairatui syöpään 12-vuotiaana.

Alabamalainen opettaja ja hänen vaimonsa kiittävät miehen työkavereita siitä, että nämä lahjoittivat sairauspäivänsä hänelle, jotta hän voisi olla syöpää sairastavan 1,5-vuotiaan tyttärenä luona tämän hoitojen aikana.

Alabamalainen opettaja David Green ja hänen vaimonsa Megan pyysivät Facebookissa, että Davidin kollegat lahjoittaisivat sairauspäivänsä miehelle, jotta hän voisi olla 1,5-vuotiaan tyttärensä kanssa syöpähoitojen aikana.

Heidän toiveensa kuultiin, ja David sai yhteensä 110 päivää "lahjoituksina". 

Äiti kiittää kaikkia

Pariskunnan tyttärellä Kinsleylla todettiin leukemia syyskuussa 2018, ja hän on käynyt kemoterapiassa siitä lähtien.

Megan kertoi Good Morning America -ohjelman haastattelussa, että hän oli kirjoittanut Facebookiin julkaisun, jossa hän pyysi toisia opettajia lahjoittamaan sairauspäivänsä sen jälkeen, kun hänen historian opettajana ja jalkapallovalmentajana työskentelevä aviomiehensä oli tyttären vuoksi käyttänyt kaikki omat sairauspäivänsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Megan, 29, kiittää Davidin kollegoita heidän teostaan.

– Kiitos, että annatte meidän olla perhe. Kiitos siitä pienestä palasta normaalia elämää, jota nämä päivät tarjosivat. Kiitos, että annoitte ne meille noin epäitsekkäästi. En osaa kuvailla, miten suuri siunaus tämä on.

Kemoterapiahoidoissa vielä kaksi vuotta

Kinsley on käynyt kemoterapiassa jo kolmeen otteeseen ja ollut hoitojen takia sairaalassa. Good Morning American mukaan hänelle on tiedossa vielä kaksi kierrosta lisää. Sen jälkeen hän tulee käymään kotoa käsin kemoterapiassa suurin piirtein kaksi vuotta.

– Hänen hoitonsa on todella intensiivisiä. Koska lasten syöpien hoitoon ei ole tarpeeksi resursseja, hän saa osittain samaa hoitoa kuin aikuiset. Hoitojen takia hänellä on ollut vakavia komplikaatiota, minkä vuoksi joko Davidin tai minun pitää olla pitämässä hänestä huolta.

Megan kertoo, että hän päätti irtisanoutua omasta työstään, koska Kinsleyn hoidot tehdään sairaalassa kahden tunnin matkan päässä perheen kodista.

Myös David halusi olla Kinsleyn luona sairaalassa, vaikka hän joutuikin käyttämään sairaspäivänsä loppuun. Megan kertoo, että jos Davidilla ei olisi ollut sairauspäiviä, hän ei olisi saanut palkkaa, ja perhe olisi menettänyt sairausvakuutuksensa.

"Hän inspiroi meitä kaikkia"

Lukion rehtori Rachael McDaniel kertoi Good Morning Americalle, että ihmiset ympäri osavaltiota tekivät lahjoituksia.

– Green on omistautunut opettaja ja valmentaja. Vaikka hän on tasapainotellut perheen tarpeiden kanssa, hän ei ole laiminlyönyt velvollisuuksiaan millään lailla. Kaikki hänen ympärillään tuntevat hänen optimisminsa. Hän inspiroi meitä kaikkia, hän kiittelee. 

Vastaavaa on tapahtunut aiemminkin, kun saksalaismiehen työkaverit lahjoittivat yhteensä yli 3000 ylityötuntiaan, jotta isä saattoi viettää aikaa niin ikään leukemiaa sairastavan poikansa kanssa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja