Omistatko robotti-imurin? Jos perheessänne on myös koira, ota tämä vaara huomioon

Tiffanyn päivään tuli vipinää, kun sohvan alta ilmaantunut robotti-imuri jäi kiinni hänen koiransa häntään. 

Tiffany sai kokea ikävän yllätyksen, joka ei kuitenkaan ole täysin ainutlaatuinen. Tiffany Nicole, 32, oli katselemassa kotona televisiota; hänen 5-vuotias Buddy-koiransa makaili rennosti lattialla. Pian päivään kuitenkin tuli vipinää: sohvan alta ilmaantunut robotti-imuri nimittäin töytäisi Buddya ja jäi sitten kiinni sen häntäkarvoihin.

Buddy pelästyi tilannetta ja hyppäsi ylös. Tiffany ryntäsi koiransa avuksi, mutta imuri ehti imaista hännän sisäänsä. Tilanteen näet yllä olevalta videolta!

Pelkoa ei jäänyt: "Buddy on ollut täysin sinut imurin kanssa"

Kaksikon onneksi imuri sammutti hässäkässä itse itsensä. Tiffanyn huoleksi jäi irrottaa Buddy imurista. Pelkoa koiralle ei tapauksesta onneksi jäänyt.

– Buddy on ollut tämän jälkeen täysin sinut imurin kanssa. Se käyttäytyy kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, Tiffany kuvaa.

Ei ainutlaatuinen tapaus

Tapaus ei suinkaan ole ainoa laatuaan. Mirror-lehti kertoi jo 2021 Gabista, joka kotiin tullessaan löysi robotti-imurinsa hajalla.

Kodin koirakameroista selvisi, että imuri oli tarttunut toisen koiran häntään; koira oli rynnännyt yläkertaan, ja portaita ylös ponnahdellut imuri oli sekä irronnut että rysähtänyt lattialle.

Muitakin ongelmia imurista voi ilmaantua: Apollo-koira ei ollut sisäsiisti, ja robotti-imuri ryhtyi hommiin – lopputuloksen voinet arvata! Inhan tapauksen hjälkeen on tosin lupailtu, että uudenlaisiin robotti-imureihin on tulossa kaivattu "kakkaominaisuus".

Lähteet: Caters News, Mirror.co.uk 

Lue myös:

    Uusimmat