Apollo-koira ei ollut sisäsiisti, ja robotti-imuri ryhtyi hommiin – lopputuloksena kuvottava yllätys omistajalle: “Tarvitsen terapiaa”

Robotti-imuri aiheutti valtavaa sotkua yrittäessään siivota.

Floridalainen Ryan Landy oli kauhuissaan tajutessaan, että hänen Roomba-robotti-imurinsa oli levittänyt koirankakkaa ympäri taloa, kertoo The Sun.

– Uusi Roombani ajoi koirani kakkojen yli ja jatkoi talon "siivoamista". Tarvitsen terapiaa, Ryan kirjoitti heinäkuussa 2019 julkaisemassaan päivityksessä ja jakoi myös kuvottavat kuvatodisteet. 

Julkaisulla oli kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Tapaus monen syypään summa

Ryanin Apollo-koira oli tuolloin vasta hiljattain taloon muuttanut rescue-koira, joka ei ollut täysin sisäsiisti. Apollon ja robotti-imurin lisäksi osasyyllinen sotkuiseen jupakkaan oli Ryanin kissa, joka päästi imurin vapaaksi.

– Pidämme Roombaa suljettuna siihen huoneeseen, jota se on siivoamassa. Valitettavasti, kuten videolta näkyy, jotkut lemmikeistäni osaavat avata ovia, mikä johti tähän katastrofiin. Sitä oppii virheistään, Ryan kirjoitti toisessa päivityksessä, jossa julkaisi myös kuvan Apollosta sekä videon oven avaavasta kissastaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kakkasotku tapahtui jo kesällä, mutta miehen heinäkuiset päivitykset ovat lähteneet jälleen leviämään sosiaalisessa mediassa. Saamansa huomion vuoksi Ryan jakoi hiljattain Facebook-tilillään heinäkuisen julkaisunsa uudelleen ja kertoi saaneensa iRobotilta uuden Roomba-imurin palkkioksi "huolimattomuudestaan".

– Elämä on outoa, mies ihmettelee.

Kyseessä ei suinkaan ole ainoa tapaus laatuaan. Vastaava kommellus sattui taannoin myös suomalaisen Pihlan kotona.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat