Mainos

Omistajan ohje karanneen tiikerin varalle: Ota keppi ja huuda "ei"

Etelä-Afrikassa on käynnissä etsintäoperaatio karanneen tiikerin takia. Lemmikkitiikeri pääsi pakenemaan, kun sitä kuljetettiin eläinlääkärille Johannesburgin lähistöllä.

17 kuukauden ikäinen tiikeri karkasi lava-auton perästä. Villipedon karkaaminen käynnisti poliisin ja villieläinasiantuntijoiden helikopterietsinnät.

Tiikerin omistaja Rose Fernandes kertoi radiossa, että hänellä ei ole aavistustakaan, miten 140 kiloinen eläin oli päässyt pakenemaan autosta. Hänen mukaansa Panjoksi nimetty lemmikkitiikeri on tottunut ihmisiin. Hän kehotti tiikerin kohtaavia ihmisiä suhtautumaan siihen kuin koiraan nostamalla esimerkiksi maasta puukepin ja sanomalla "ei" kovaan ääneen.

Fernandes lisäsi, että myös lihan tarjoaminen pitäisi pedon iloisena. Omistajan mukaan erityisesti kananlihaa kannattaa tarjota.

Poliisi ei ole kuitenkaan yhtä vakuuttunut suuren kissan passiivisesta käytöksestä. Poliisi on kehottanut pakoalueella asuvia ihmisiä olemaan valppaina ja ilmoittamaan havainnoistaan viranomaisille.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.