Olivia Munn todistaa: Minimekkokin voi olla tyylikäs

Kaliforniassa PaleyFest 2013 -tapahtumassa viihtynyt näyttelijä Olivia Munn todisti asullaan, kuinka tyylikäs minimekko voi parhaimmillaan olla.


Näyttelijä Olivia Munn, 32, valitsi Kalifornian auringon alla järjestettyyn tilaisuuteen ylleen valkoisen minimekon, joka oli hänen yllään huikean tyylikäs näky. Munn todistaakin tyylillään, että lyhytkin mekko voi olla erityisen tyylikkään asukokonaisuuden lähtökohta.

Munn oli valinnut ylleen kirkkaanvalkoisen pitkähihaisen mekon, jonka helmaa ei oltu pituudella pilattu. Mekko paljasti tyylikkäästi myös tähden dekolteeta. Paljastavista ominaisuuksistaan huolimatta tyttömäinen mekko ei ollut missään suhteessa mauton, vaikka ainekset tähän olisivat olleet olemassa.

Näyttelijätär onnistui luomaan tyylikkään asukokonaisuuden valitsemalla minimekkonsa seuraksi erityisen naiselliset ja tyylikkäät kengät sekä valkoisen hillityn clutch-laukun. Myös rennosti auki jätetyt hiukset sekä arvokkaat korvakorut tukivat Munnin asukokonaisuutta kaikessa tyylikkyydessään.

Jos minimekossa mielii näyttäytyä jatkossa Munnin esimerkin mukaisesti erityisen tyylikkäänä, kannattaa huomio kiinnittää nimenomaan asusteisiin: arvokkaat ja hillityt asusteet tekevät rohkeastakin mekosta helposti tyylikkään.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja