Olen kyllästynyt teeskentelemään orgasmeja – mitä teen? Asiantuntija vastaa

Asiantuntija antaa vinkkinsä tilanteeseen, jossa nainen haluaa lopettaa orgasmien teeskentelyn ja saada orgasmeja oikeasti.

Yllä olevalla videolla pohditaan, mistä mies tietää, saiko nainen oikeasti orgasmin.

Seksuaalisiin häiriöihin erikoistunut psykoterapeutti Pamela Stephenson Connolly vastaa The Guardian -lehden palstalla seksiaiheisiin kysymyksiin. Aiemmin asiantuntija sai lokaa niskaansa antaessaan monen mielestä kyseenalaisia ohjeita miehelle, joka ihmetteli, miksi hänen tyttöystävänsä masturboi salaa seksin jälkeen.

Nyt Connolly vastaa kysymykseen, jossa pohditaan kyvyttömyyttä saada orgasmi kumppanin kanssa.

"Lupasin lakata teeskentelemästä"

Tätä kysyttiin: "En ole koskaan saanut orgasmia toisen ihmisen kanssa, yhdynnästä tai muuten, mutta saan itse tuotettua itselleni orgasmin. Lupasin hiljattain itselleni, että lakkaisin teeskentelemästä orgasmeja. Vaikka saankin tyydytystä siitä nautinnosta, jonka se kumppaneille tuo, se ei kuitenkaan täysin tyydytä minua. Mutta ongelmani on se, että he kysyvät aina "tulitko?". Tämä tuottaa minulle paineita – ja sitten ainakin tiedän, ettei se tule tapahtumaan, joten minusta tuntuu, että minun täytyy teeskennellä. Jos kykenisin nauttimaan ilman paineita ajankäytöstä tai odotuksista, luulen, että saisin orgasmin todennäköisemmin. Onko mahdollista kommunikoida tätä egoja vahingoittamatta tai myöntämättä, että olen teeskennellyt? Ja kuinka kommunikoin sen, että siinä menee kauemmin kuin 10 minuuttia?"

"Et ole yksin"

Connolly ei kehota laukomaan totuutta välittömästi päin kumppanin naamaa. Sen sijaan asiantuntija kannustaa vähittäisiin muutoksiin.

– Et ole yksin; moni nainen on jumissa samanlaisessa kaavassa. Ymmärrän, että haluat muuttaa sen, mutta ei olisi viisasta tehdä sitä yhtäkkiä tai tehdä "hätiköityä" tunnustusta. Tähän mennessä olet rajoittanut nautinnon määrää, jota saat, ja on todellakin aika muuttaa se. Suosittelen sinua aloittamaan suunnitelman, joka sisältää vähittäisiä muutoksia, Connolly sanoo.

– Sen sijaan, että stressaisit siitä, saatko orgasmin, keskity pieniin tavoitteisiin, kuten vastaanottamasi nautinnon määrän lisäämiseen vaikka minuutilla rakastelukertaa kohden. Tee lista asioista, joita haluaisit kumppanisi tekevän ja ole tarpeeksi rohkea kysyäksesi jotain ylimääräistä, mitä kaipaat, joka kerta, kun olette yhdessä. 

Asiantuntija kehottaa olemaan toiveissaan yksityiskohtainen. Lisäksi hän kannustaa kärsivällisyyteen kumppanin ohjeistamisessa. Connollyn mukaan kumppanin täytyy ymmärtää, että moni nainen tarvitsee klitoriksen stimulaatiota saadakseen orgasmin.

– Palkitse hänet kehuilla (ja ehkä vastapalveluksella), kun hän onnistuu. Käytä aikaa siihen, että opetat kumppanille tarkalleen, mikä tuntuu hyvältä, ja kuinka hänen pitäisi kohdella sinua yleisestikin. 

Connollyn mukaan kumppani luultavasti innostuu entisestään, kun näkee seksikumppanissaan aitoja kiihottumisen merkkejä.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja