Nyrkkeilyklassikko! Tyson Fury ja Deontay Wilder takoivat toisiaan lattiaan – brittijätti voitti kylmäävällä tyrmäyksellä

Tyson Fury säilytti nyrkkeilyn WBC-liiton raskaan sarjan mestaruusvyönsä tyrmäysvoitolla Deontay Wilderista Las Vegasissa Suomen aikaa varhain sunnuntaiaamuna. Ottelusta tuli todellinen klassikko

Ratkaisu nähtiin 11. erässä, kun aiemmin jo kahdesti lattiaanlyöty Wilder kaatui tylysti kanveesille Furyn iskujen seurauksena. Tuomari päätti ottelun heti. 

Wilder koki luvunlaskun ensimmäisen kerran 3. erässä ja uudestaan 10. erässä. Fury näyttikin vievän ottelun helposti kolmannen erän kohdalla, mutta yhdysvaltalainen piristyi huimasti 4. erässä. Hän iski Furyn kahdesti luvunlaskuun, mutta brittijätti nousi molemmilla kerroilla. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Tämän jälkeen Fury hallitsi taistoa, mutta Wilder kesti iskuja hämmästyttävällä tavalla. 

Furyn uran saldo on nyt 31 voittoa ja yksi ratkaisematon. Wilderin tilillä on 42 voittoa sekä kaksi tappiota ja yksi tasapeli otteluista Furya vastaan. 

MM-taiston toiseksi viimeisessä esiottelussa Robert Helenius kukisti Adam Kownackin ylivoimaisella esityksellä. Murjottu puolalainen diskattiin 6. erässä likaisten lyöntien takia. 

Lue myös:

    Uusimmat