Robert Helenius musertavan ylivoimainen! Suomalaisjätin murjoma Adam Kownacki sortui likaiseen peliin

Nyrkkeilijä Robert Helenius otti voiton Adam Kownackista 6. erän teknisellä tyrmäyksellä Yhdysvaltojen Las Vegasissa Suomen aikaa varhain sunnuntaiaamuna.

Helenius hallitsi kaksikon uusintaottelu mielin määrin, ja oli iskeä puolalaisen luvunlaskuun useaan otteeseen. Heleniuksen iskut tekivät tuhoa jo avauserässä, ja puolalaisen kasvot turposivat pahasti.

Neuvoton Kownacki turvautui kehässä likaiseen peliin. Tuomari varoitti häntä alas osuneista iskuista kolmannessa ja viidennessä erässä, ja kun Kownacki syyllistyi tähän kolmannen kerran 6. erässä, kehätuomari päätti ottelun. Aluksi ottelu näytti päättyvän Kownackin diskaukseen, mutta virallisen ottelukortin mukaan todellinen keskeytyssyy oli tekninen tyrmäys.

Myös Helenius luuli aluksi ottelun päättyneen puolalaisen hylkäämiseen.

– Ottelu meni hienosti. Olisin voinut saada myös tyrmäysvoiton, sillä sain painavia iskuja perille, Helenius totesi kehähaastattelussa.

– Toivon, että saan nyt näyttöpaikkani mestaruusottelussa.

Juttu jatkuu kuvan alla.

Kaksikon ensimmäisessä taistossa keväällä 2020 Helenius otti voiton 4. erän teknisellä tyrmäyksellä.

Heleniuksen uran saldo on nyt 31 voittoa ja kolme tappiota. Kownackin vastaavat lukemat ovat 20-2, molemmat tappiot ovat tulleet Heleniukselle.

Juttua muokattu klo 7.31: Heleniuksen ottelun viralliseksi keskeytyssyyksi paljastui tekninen tyrmäys, ei Kownackin diskaus.