Nurmolaiset jäivät harmittelemaan puuta

Miesten Superpesiksessä hopealle jääneen Nurmon Jymyn pelaajat näkivät loppuottelusarjan käännepisteeksi Kiteen Rantakentän puun. Kiteeläiset olivat lauantaiksi kiinnittäneet puuhun ison kyltin, jossa luki "Leppä". Tuohon samaiseen Karjalan kunnaiden lehtipuuhun pysähtyi Nurmon Mikko Vainionpään ajolähtölyönti ensimmäisen finaalin supervuoroparissa ja varmasta neljästä juoksusta tulikin yksi. Lopulta Kitee voitti ottelun kotiutuslyönneissä.

- Kyllä se (osuma puuhun) söi miestä. Ottelusarja olisi ollut aivan erilainen muuten, Nurmon lukkari Antti Tokkari totesi.

- Ensimmäisessä ottelussa meillä oli hetkemme, mutta tuurikaan ei ollut meidän puolella. Turha sitä on enää jossitella, mutta tuossa juhlisi eri joukkue, jos oltaisiin silloin voitettu, Nurmon Antti Kuusisto sanoi.

Molemmat myönsivät kuitenkin Kiteen paremmuuden ja uskoivat hopean maistuvan hetken päästä hyvälle. Hopea oli Tokkarin uran toinen, Kuusiston ensimmäinen.

- Me tehtiin lajin kannalta iso asia pudottamalla Sotkamo pois finaalista. Ehkä takki siinä vähän tyhjeni, Tokkari arveli.

- Olen kauteen tosi tyytyväinen ja hopea on mahtava saavutus. Välieräsarjat menivät tiukille ja ehkä Kitee palautui niistä paremmin, Kuusisto lisäsi.

Nurmon pelinjohtaja Jussi Järvinen muistutti kovasta viimeisestä kuukaudesta.

- Pelattiin 20 päivän sisään 17 peliä, se oli raaka juttu, mutta nämä ovat kovia jätkiä. Kyllä vähän hymyilytti, kun jalkapallossa jotkut valittelivat sitä, että heillä on kahden kuukauden sisään 15 peliä, hän näpäytti.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat