Nuori nainen keksi äärimmäisen helpon keinon tienata rahaa: "Parasta mahdollista käyttöä Tinderille"

Tinder-parien hyväuskoisuudella voi näköjään tienata.

Maggie Archer -niminen nuori nainen keksi helpon tavan tienata rahaa Tinderin avulla.

20-vuotias Archer nimittäin kirjoitti Tinder-kuvaukseensa "Lähetä minulle 5 dollaria, katso, mitä tapahtuu". Silmää iskevällä hymiöllä varustettu lause toki viittaa siihen, että viidellä dollarilla voi saada jotain rahan arvoista, mutta toisaalta se ei varsinaisesti lupaa mitään.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Käytännössä Archerin juoni etenee niin, että syöttiin tarttuvat Tinder-parit lähettävät hänelle 5 dollaria PayPalin kautta, jonka jälkeen hän poistaa heidät pareistaan.

Mutta kuka oikein lähtee mukaan tällaiseen vedätykseen? Naisen mukaan yllättävän moni. Archer paljasti Buzzfeedille, että hän on saanut alle viikossa rahaa jo yli 20 mieheltä.

Twitteriin nainen jakoi ideansa saatetekstillä "parasta mahdollistä käyttöä Tinderille", koska halusi jakaa oppejaan muillekin naiselle. Twiitistä on jo tykätty yli 20 000 kertaa, ja sitä on myös uudelleentwiitattu tuhansia kertoja. Vastauksista päätellen innokkaita yrittäjiä löytyy testaamaan kikkaa itsekin käytännössä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Toivottavasti tämä ei leviä liian nopeasti, yritän huijata itselleni auton", intoili eräs Twitter-käyttäjä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toinen Twitter-käyttäjä puolestaan jakoi kuvan omasta onnistumisestaan.

Keinoa ei kuitenkaan kannata kokeilla itse, jos haluaa edelleen säilyttää mahdollisuuden löytää elämänsä rakkauden deittisovelluksen avulla. Tinderiltä kerrottiin Buzzfeedille, että rahan keruu Tinder-pareilta rikkoo sovelluksen sääntöjä. Kyseiset henkilöt poistetaan sovelluksesta. Näin ehti jo käydä eräälle kikkaa yrittäneelle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Yritin sitä, ja minusta tehtiin ilmoitus, ja he poistivat tilin."

***

Lue myös:

    Uusimmat