Mainos

Nuoret Salkkarit-näyttelijät paljastavat: Pokka ei pidä aina kuvauksissa!

Salkkareiden nuoret tähdet, Sonja Kasurinen ja Vivi Wahlström tunnustavat, että välillä suosikkisarjan kuvauksissa on vaikea pitää pokkaa, vaikka tekeillä olisi vakava kohtaus.

Sonja Kasurisen ja Vivi Wahlströmin roolihahmot Nella ja Viola kohtaavat viikoittain erilaisia tilanteita Salatuissa elämissä. Uutta Kämppä tyhjänä -nettisarjaa tähdittävät näyttelijänalut tunnustavat, että välillä kuvauksissa on vaikeaa pitää hymy poissa huulilta, vaikka kohtaus tätä vaatisi.

Sonja kertoo, että etenkin Viviä on välillä vaikea katsoa silmiin purskahtamatta nauruun. Pokassa on välillä pitelemistä, vaikka tilanteessa ei olisi mitään häiriötekijöitä.

– Meillä on ihan vaan siksi, että me katsotaan toisiamme, Nellaa näyttelevä Sonja nauraa.

Salkkareissa Violaa näyttelevä Vivi komppaa Sonjaa.

– Jos on joku vähän vakavampi kohtaus ja me katsomme toisiamme, nin rupeaa heti naurattamaan, Vivi toteaa.

Vivi on keksinyt oman keinonsa pokan pitelemiseksi.

– Yritän katsoa poispäin ja keskittää ajatukset jonnekin muualle ja kyllä se sitten loppujen lopuksi aina onnistuu, näyttelijä kertoo.

Kämppä tyhjänä #käty kertoo Pihlajakadun nuorison ikimuistoisista kotibileistä. Jiri ja Eva ovat viikon työmatkalla ja kämpät jäävät nuorison käyttöön. On aika järjestää ikimuistoiset bileet, pitää hauskaa ja tutustua sen varjolla vastakkaisen sukupuolen edustajiin ja päihteiden ihmeelliseen maailmaan. Ystävyys on koetuksella, kun kisaillaan samoista ihastuksista ja sekoillaan tunteiden carting-radalla.

Kätyn pääosassa nähdään Pihlajakadun tutut nuoret eli Viola (Vivi Wahlström), Benjamin (Aaron Bojang), Nella (Sonja Kasurinen) ja Severi (Roope Puhakka), mutta mukaan mahtuu muutama koulukaveri ja yksi Jonnekin.

Kämppä tyhjänä -nettisarjan ensimmäisen kauden kaikki jaksot Katsomossa 24.5. klo 00.00 alkaen.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.