Noora Shingler paljastaa: Tässä ovat syksyn kuumimmat sisustustrendit!

Noora Shingler on suosittu bloggaaja, kirjailija ja uusien trendien haistaja. Hänet nähdään MTV3:n uudessa sisustusohjelma Tyylivarkaissa yhdessä sisustusarkkitehti Laura Brotheruksen ja sisustussuunnittelija Minna Haapakosken kanssa.

MTV3 Koti haastatteli Nooran mietteitä tulevasta ohjelmasta ja videoblogistaan.

Mikä sisustuksessa sinua kiinnostaa?

Olen kiinnostunut sisustuksesta kaikin tavoin ja visuaalisena ihmisenä kiinnitän huomiota siihen miltä asiat näyttävät.

Luonteessani on ripaus aarteenmetsästäjää ja minulla on verissä kauniiden ja kiinnostavien asioiden bongaaminen. Etsin kirpputoreilta aarteita ja mietin miten vanhasta saa uutta restauroimalla tai laittamalla uuteen ympäristöön.

Erityisen innoissani olen silloin, kun kohteen perusremontti on tehty ja mietin miten tilan voisi sisustaa kauniiksi.

Olen niin ihastunut sisustukseen, että oman kodin sisustamisessa on tullut jo runsaudenpulaa. Nykyisin etsiessäni sisustusaarteita mietinkin kenelle kaverille se voisi sopia.

Mitkä ovat tämän hetken kuumimmat sisustustrendit?

Tällä hetkellä on vallalla monia eri trendejä. On tyylikkään mustavalkoista ja vaihtoehtoisesti rouheamman tunnelman sisustusta. Toisaalta kaunis sisustus voi olla vaikka ryijyt seinällä ja folk-tyyliä.

Kattava trendi on kuitenkin sisustaa oman itsensä kautta ja persoonallisesti. Jos sisustus on täysin kopioitu jonkun toisen asunnosta tai sisustuslehdestä, se ei välttämättä toimi uudessa tilassa ja ympäristössä. Tyylivarkaissakin teemme aina asiakkaan näköisen sisustuksen.

Millainen sisustusohjelma Tyylivarkaista on tulossa?

Olen ohjelmassa kahden sisustusalan rautaisen ammattilaisen kanssa ja olen itse saanut heiltä jo valtavasti ideoita. Ohjelmassa on paljon hyviä oivalluksia. Uskon, että katsojat pääsevät mahdollisesta sisustusahdistuksestaan eteenpäin.

Ohjelma on tunnin pituinen ja siinä ajassa ehtii tapahtua paljon. Uskon, että katsojat saavat inspiraatioita ohjelmaa seuratessaan. Teemme myös ennennäkemättömiä järjestelyjä. Sisustimme erään 20 neliön kämpän, jossa on kolmekymmentä kaappia. Kuulostaa mahdottomalta, mutta toimii hyvin.

Tekeminen on kovaa. Toivon todella, että ihmiset tykkäävät ohjelmasta.

Kuinka hurahdit blogimaailmaan?

Bloggaamiseni sai alkunsa ollessani töissä Kuningaskuluttajassa. Ohjelma on asiaohjelma ja kaikkea sisustukseen ja kauneuteen keskittyviä juttuideoita ei mahtunut ohjelmaan. Minua rupesi harmittamaan, että niin paljon hyvää materiaalia jäisi käyttämättä. Tiedon jakamisen jano vei mukanaan ja päätin kirjoittaa ideat blogiini.

Bloggaaminen on myös todella helppo media. Sinne voi kirjoittaa milloin ehtii ja ihmiset voivat lukea sitä milloin heitä itseään huvittaa.

Millaisilla asioilla aiot koukuttaa videoblogisi seuraajat?

Ehkä sillä, että blogini on luonteeltaan ennalta-arvaamaton. Koskaan ei tiedä mitä sieltä voi tulla. Estetiikkaa on kaikessa, niin huippumuodissa kuin kirppareillakin. Matkustelen paljon ja minulla on aina kamera mukana. Aina kun löydän jotain kaunista tai saan sisustusvinkkejä, laitan ne blogiini.

TYYLIVARKAAT MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05 alkaen 8.11. Tyylivarkaiden jaksoja voi seurata myös Katsomo.fi -palvelusta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja