Mainos

Nokia Lumia 900 esittelyssä - Katso video

Nokia on esitellyt uuden Lumia 900 -lippulaivamallinsa Yhdysvaltain markkinoille. Laitteen julkistus tapahtui Las Vegasin CES-teknologiamessuilla yöllä suomen aikaa.

Nyt toimittajat ovat päässeet kokeilemaan Windows Phone -uutuutta.

Lumia 900:n teknisiä ominaisuuksia

Lumia-malliston uusimmassa tulokkaassa on nopeat yhteydet mahdollistava 4G LTE-ominaisuus, 4.3 tuuman ClearBlack AMOLED-näyttö, 1.4GHz -prosessori, 512MB RAM-muistia sekä Carl Zeissin linssillä varustettu kahdeksan megapikselin kamera. Edessä on 1.3 megapikselin kamera videoneuvotteluita varten. Laitetta kiertää yhtenäinen polykarbonaattirunko, joten akkuun ei pääse käsiksi.

Laite toimitetaan yksinoikeudella yhdysvaltalaiselle AT&T-operaattorille.

Teknologiasivusto Engadgetin toimittaja toteaa, että ulkoisesti Lumia 900 muistuttaa suurempaa kokoaan lukuun ottamatta Lumia 800 -mallia. Laitteen kerrotaan tuntuvan miellyttävältä kädessä. Myös puhelimen rakennetta kehutaan jämäkäksi.

CES-tapahtumassa esitelty Lumia 900 on vasta prototyyppi, joten sen ohjelmisto ei ole vielä lopullinen. Täten puhelimen ominaisuuksia ei päästy vielä kokeilemaan kattavasti. Toimittajat eivät päässeet myöskään testaamaan laitteen LTE-ominaisuuksia, sillä näytekappaleen SIM-korttia ei oltu aktivoitu.

Nokia on julkistanut oheisen lyhyen esittelyvideon uutuuspuhelimestaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.