Mainos

Noin 900 työntekijän lomautusneuvottelut alkavat Porissa

Porilaisen Technip Rauma Offshoren ja sen omistaman Mäntyluoto Works -telakan yhteensä noin 900 henkilön lomautusneuvottelut alkavat tänään. Technip Rauma Offshoren toimitusjohtajan Rolf Öhmanin mukaan henkilöstöryhmien edustajien kanssa on yhteisesti todettu nykyinen tilanne sellaiseksi, että on syytä aloittaa yt-neuvottelut koko henkilöstön kanssa.

Mäntyluoto Worksissa neuvottelut alkavat tänään ja Technip Rauma Offshoressa huomenna. Öhman arvioi, että tilanne selviää kuudessa - seitsemässä viikossa. Siinä ajassa sovitaan lopullisten lomautusten ja myös mahdollisten irtisanomisten määristä.

Yhtiöt toimivat tällä hetkellä koko kapasiteetillaan. Vakituisen henkilöstön lisäksi töissä on noin 700 määräaikaista työntekijää, joiden työsuhde päättyy projektien valmistuttua. Viimeinen tilaus valmistuu joulukuussa ja sen jälkeen ei ole tiedossa mitään. Öhman sanoo, että uutta työtä pyritään kuitenkin kaiken aikaa löytämään. Mäntyluoto Works valmistaa mm. öljynporauslauttoja ja öljyntuotantolauttojen runkoja.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.