Sophie jakoi kolme kuvaa takapuolestaan – huomaatko, miten ne eroavat toisistaan?

Personal trainer jakoi kolme kuvaa takapuolestaan. Kuvien hän toivoo saavan ihmisten tajuamaan Instagramin valheellisuuden.

Sosiaalisessa mediassa tulee usein törmättyä kuviin, jotka aiheuttavat niin ihailua kuin kateuden tunteitakin. Miksi minä en voi näyttää tuolta?

27-vuotias personal trainer, Sophie Allen, omaa vartalon, jollaista ei ilman kovaa treeniä saa, mutta myös hän on huomannut vertailevansa omaa kroppaansa sosiaalisessa mediassa näkemiinsä naisvartaloihin.

Kolme erilaista peppukuvaa

Hiljattain Allen julkaisi Instagram-tilillään kuvia takapuolestaan eri asennoissa. Kuvat oli kaikki otettu samaan aikaan, vain asento vaihtui. Huomaatko, miten erilaiselta Allenin takapuoli näyttää asennosta riippuen?

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

Kuvan saatetekstissä Allen avautui epävarmuuksistaan. Hän muistuttaa, että sosiaalisessa mediassa usein tapahtuva vertailu vie ilon, erityisesti silloin, jos vertailee itseään johonkin sellaiseen, joka on saavutettu asennon, kuvakulman ja valaistuksen avulla.

– Tässä olen minä, samaan aikaa aamulla, seisoen kolmella eri tavalla. Voit huomata, että ensimmäisessä kuvassa peppuni näyttää pienemmältä, keskimmäisessä normaalilta ja viimeisessä paljon isommalta.

"Se ei ole tällainen joka kuvakulmasta"

Allen kertoo vihanneensa ennen takapuoltaan ja sen kokoa, mutta hyväksyneensä sen lopulta sellaisena kuin se on.

– Käytän sitä, mitä minulla on, poseeraan tavoilla, jotka korostavat tiettyjä osia kehostani, joita rakastan, mutta kannustan ymmärtämään, ettei se ole tällainen joka kuvakulmasta, koko ajan.

Allenin päivitys on saanut tuhansia tykkäyksiä.

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja