Mainos

Niinistö ja Haavisto vihaavat sukkien lajittelua

Presidenttiehdokakiden kotielämä nousi jälleen puheenaiheeksi MTV3:n presidenttitentissä. Sekä Sauli Niinistö (kok.) että Pekka Haavisto (vihr.) toivoivat, että heidän puolisonsa saisivat jatkaa siviilityötään, vaikka ovet presidentinlinnaan aukeaisivat.

– Mielestäni puoliso edustaa niissä tehtävissä, joissa hänen odotetaan olevan mukana, esimerkiksi itsenäisyyspäivän vastaanotolla ja tietyillä valtiovierailuilla. Presidentin puoliso voi olla nykyisin siviiliammatissa ja tiedän, että puolisollani Antoniolla esimerkiksi on haaveena perustaa oma kampaamoliike.

Niinistö oli Haaviston kanssa samaa mieltä: puolisolla on oltava oikeus omaan ammattiin. Samalla hän kuitenkin arvioi, ettei hänen puolisonsa Jenni Haukio voisi jatkaa kokoomuksen viestintäpäällikkönä, jos Niinistöstä tulee presidentti.

Puolison roolin presidentin tukena hän määritteli "hiljaiseksi tarkkailijaksi".

Inhottavin kotityö?

Tentin toimittaja Vesa Kallionpää tiedusteli ehdokkailta myös ärsyttävintä kotityötä. Tässäkin miehet olivat samoilla linjoilla: sukkien lajittelu on työläin ja rasittavin puuha.

– Mustien sukkien lajittelu on sekä minulle että Antoniolle vastenmielisin työ. Olemme ostaneet sukkapareja varten jopa nipsuja, jotka kuitenkin unohdamme laittaa paikoilleen pyykkiä pestessämme.

Niinistöä ärsytti myös se, että sukat häviävät mystisesti.

– Koiraakaan ei tästä voi syyttää, sillä sukat häviävät myös paikoista, joihin koira ei edes pääse.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.