Nicole Richie: Lapseni ovat toistensa vastakohtia

Muotisuunnittelija Nicole Richien lapset ovat toistensa vastakohtia. Toinen lapsista on tullut äitiinsä, toinen isäänsä, Female First uutisoi.

Nicole Richien, 30, kaksi lasta ovat täysin toistensa vastakohtia. Poika Sparrow on villikko kuten äitinsä ja tytär Harlow on varovaisempi, kuten isänsä Joel Madden, 32.

Muotisuunnittelijana työskentelevä Richie hämmästelee lastensa luonteita.

– Tyttäreni näyttää aivan minulta ja hänellä on Joelin persoonallisuus. Hän on hyvin varovainen. Hän ei tee elettäkään miettimättä mitä siitä seuraa. Sparrow taas näyttää aivan Joelilta ja hänellä on minun luonteeni. Hän on vain villi, kuin minä. Meillä on ollut katkenneita sormia, olemme olleet sairaalassa – emme voi irrottaa katsettamme hänestä hetkeksikään. Hän on vapaa persoona, Richie selittää.

Joel avasi tunnelukkoja

Richie paljastaa, että hänellä ei ollut paljonkaan yhteistä miehensä Joelin kanssa, kun he tapasivat vuonna 2006.

– Hän on läntisestä Marylandista ja hän on hyvin perhekeskeinen. Hän kasvoi yhdessä neljän veljen ja siskon kanssa. Kun tapasimme, kävin läpi vaikeita aikoja perheeni kanssa, Richie selittää.

Vähitellen Richien välit omaan perheeseensä paranivat. Siitä nainen saa kiittää miehensä tukea. Richie kertoo myös aikuistuneensa paljon niistä ajoista kun hän oli vielä villi bilettäjä ja vietti aikaa sekoilustaan tunnetun Paris Hiltonin kanssa.

– Täytyy muistaa, että olin silloin 20-vuotias. Kaikessa on kyse kehittymisestä ja kasvamisesta. Se mitä olemme kolmekymppisenä on aivan eri asia kuin mitä olimme parikymppisenä, Richie kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja