Mainos

Nicke Lignelliin törmännyt myöntää vain humalassa ajon

Miestä syytetään lisäksi kahdesta törkeästä vammantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kolarijutun tuomio annetaan noin kahden viikon kuluttua.

Näyttelijä Nicke Lignellin vakavaan loukkaantumiseen johtanutta autokolaria on puitu tänään Raaseporin käräjäoikeudessa.

Noin viisikymppiselle tammisaarelaismiehelle luettiin oikeudessa syytteet törkeästä rattijuopumuksesta, kahdesta törkeästä vammantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Syytetty mies myönsi rattijuopumuksen mutta kiisti muut häntä vastaan nostetut syytteet. Miehen näkemys oli, että hän pysyi omalla kaistallaan eikä ajautunut vastaantulevien puolelle.

Mieheltä mitattiin autoilun jälkeen yli 2,4 promillen lukemat. Syyttäjän mukaan verikoe osoitti 2,5:tä.

Onnettomuus sattui vuoden 2006 joulukuussa Tammisaaressa, kun Lignell oli palaamassa äitinsä kanssa hyvästelemästä aiemmin kuollutta isäänsä.

Ambulanssilla sairaalaan ja leikkaukseen

Törmäys oli niin raju, että molemmat ajoneuvot romuttuivat pahoin ja kuljettajat jäivät puristuksiin autoihinsa. Lignell kuljetettiin sairaalaan leikkaukseen. Hänellä todettiin kallonmurtuma ja aivoverenvuoro.

Myös näyttelijän äiti loukkaantui kolarissa, mutta poikaansa lievemmin. Hänet vietiin Tammisaaren terveyskeskukseen.

Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja ei myöskään selvinnyt onnettomuudesta vammoitta. Myös hänet kuljetettiin sairaalaan. Mies joutui olemaan pitkään vuoteen omana.

41-vuotias Lignell on näytellyt monissa elokuvissa, televisiosarjoissa ja teatteriproduktioissa. Hän teki ensimmäisen pitkän elokuvansa, Akvaariorakkauden, vuonna 1993. Sen lisäksi hänet on nähty muun muassa Levottomat 3- ja Onnen varjot -elokuvissa sekä television puolella Kotikadussa, Käenpesässä, Ihmeidentekijöissä, Parhaissa vuosissa ja Voitto kotiin -ohjelmassa.

Raaseporin käräjäoikeus antaa kolarijutussa kansliatuomion reilun kahden viikon kuluttua.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.