NHL-hyökkääjä jäi makaamaan jään pinnalle – vastustajan vaihtopenkiltä mauton reaktio

4:23
Katso videolta perjantain Tulosruudun NHL-katsaus.

Vancouver Canucks kukisti torstaina paikallista aikaa Vegas Golden Knightsin maalein 4–0 ja vei NHL:n toisen pudotuspelikierroksen ottelusarjan seitsemänteen taistoon. Suurimmat otsikot keräsi peräti 48 torjunut Canucks-veskari Thatcher Demko, mutta ottelun aikana ehti sattua ja tapahtua paljon muutakin.

Yksi kiistanalaisista hetkistä nähtiin, kun Golden Knightsin Brayden McNabb taklasi rajusti Canucksin Jake Virtasta. Itse taklauksessa ei ollut paljon valittamista, mutta NHL-toimittaja Thomas Drance teki sosiaalisessa mediassa paljastuksen Golden Knigtsin vaihtopenkiltä kuulluista reaktioista.

– Jake Virtanen makaa jäällä loukkaantuneena, kun Brayden McNabb taklasi häntä kuin (Niklas) Kronwall. Vegasin vaihtopenkki huusi hänelle (Virtanen) pilkkahuutoja, kun hän makasi jään pinnalla ja odotti fysion apua, kertoi Drance.

Monet julkaisua kommentoineet kritisoivat voimakkaasti Vegasin vaihtopenkin toimintaa. Drance tarkensi vielä myöhemmin twiittiään.

– Hän (Virtanen) makasi jäällä jonkin aikaa. Suurimman osan ajasta oli hiljaista, mutta hänelle huudeltiin kovaäänisesti, kun hän kaatui aluksi jäähän, kirjoitti Drance.

Virtanen ei loukkaantunut tilanteessa pahemmin. Mies iski ottelun voittomaaliksi jääneen 1–0-osuman.

Katso julkaisut alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja