Näyttelijäkonkari Sean Penn meni kaikessa hiljaisuudessa naimisiin – vei vihille 31 vuotta nuoremman näyttelijärakkaansa

Sean Penn on mennyt ystävälähteen mukaan kolmatta kertaa naimisiin. 

Näyttelijäpari Sean Penn, 59, ja Leila George, 28, ovat avioituneet, kertoo pariskunnan yhteinen ystävä Irena Medavoy Peoplen mukaan.

– Olemme niin onnellisia Leilan ja Seanin naimisiin menosta. Rakastamme teitä, Medavoy kirjoitti sosiaalisessa mediassa perjantaina 31. heinäkuuta. 

– Olemme suunniltamme onnesta siitä, että todellinen sielunkumppani on löytynyt. Olette todella tarkoitetut yhteen, jumalan siunausta teille kummallekin. 

Pariskunta on tapaillut toisiaan vuodesta 2016 lähtien. Penn täyttää 17. elokuuta 60 vuotta. Pariskunta on näyttäytynyt julkisuudessa yhdessä harvakseltaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Penn on ollut naimisissa kahdesti: vuosina 1985-1989 poptähti Madonnan kanssa ja vuosina 1996-2010 näyttelijä Robin Wrightin kanssa, ja tästä liitosta Pennillä on kaksi lasta: 28-vuotias tytär Dylan ja 26-vuotias poika Hopper. Vuonna 2015 Penn erosi suhteestaan näyttelijä Charlize Theronin kanssa. 

Parhaiten Penn tunnetaan urallaan muun muassa elokuvista Erämaan armoille, Menneisyyden tie sekä Milk. Kahdesta jälkimmäisestä Penn voitti parhaan miespääosan Oscar-palkinnon. George on esiintynyt muutamassa elokuvassa, joista hänen ensimmäinen pääroolinsa oli vuoden 2016 elokuvassa Mother, May I Sleep with Danger?.

Lue myös:

    Uusimmat