Näyttelijä Reese Witherspoon eroaa puolisostaan

Näyttelijä Reese Witherspoon ja hänen aviomiehensä Jim Toth ovat päätyneet eroon.

Näyttelijä Reese Witherspoon, 47, ja hänen aviomiehensä Jim Toth, 52, ovat TMZ:n hankkimien asiakirjojen mukaan hakeneet avioeroa. Avioliitto kesti 12 vuotta ja heillä on yhteinen 10-vuotias poika Tennessee James.

Ex-pari kirjoitti avioehdon vuonna 2011, joten omaisuusasiat ovat selvillä. Witherspoon on kertonut toimittavansa avioehdon ja vanhemmuussuunnitelman heidän lapsensa hoitamisesta tuomarille hyväksyttäväksi.

Kuten kaikkien lapsellisten, eronneiden parien Davidsonin piirikunnassa Tennesseen osavaltiossa, myös Witherspoonin ja Tothin on ilmottauduttava pakolliselle vanhemmuuskurssille. Suoritetusta kurssista on 60 päivän kuluessa toimitettava oikeudelle todistus.

Witherspoon ilmoitti erosta Instagramissa 24. maaliskuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olemme nauttineet monista hyvistä vuosista yhdessä ja nyt siirrymme eteenpäin syvällä rakkaudella, kiltteydellä ja keskinäisellä kunnioituksella kaiken sen kanssa, jonka olemme yhdessä rakentaneet. Suurin prioriteettimme on poikamme ja perheemme, kun siirrymme elämässämme seuraavaan kappaleeseen. Nämä asiat eivät ole koskaan helppoja ja ovat todella henkilökohtaisia. Arvostamme kaikkien kunnioitusta tänä aikana perheemme yksityisyyttä kohtaan, Witherspoon kirjoitti hänen ja Tothin allekirjoituksella.

Witherspoon on ollut aiemmin naimisissa myös näyttelijä Ryan Philippen kanssa 1999–2008. Heillä on kaksi yhteistä lasta: Ava, 23, ja Deacon, 19.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat