Narkkariäiti hakkasi ja kuristi verisesti kolmea lastaan – nuorin vasta 5-vuotias: "Haluatko kuolla"

Miten kuurot opettelevat lukemaan, kun he eivät voi kuulla äänteitä? 1:34
Heidi Koivisto Robertson kertoo kuurojen elämästä. Keskustelun Heidin kanssa tulkkaa Kati Lakner.

Perheenäiti oli tyytymätön teinityttärensä koulumenestykseen ja antoi nyrkin heilua. Pidätetyksi tulleen äidin kasvatusmetodeista kertoo muun muassa Yahoo-uutissivusto. 

Perheväkivalta on valitettavan yleistä, ja siitä kertoviin uutisiin törmää surullisen usein. Vastikään kerroimme tapauksesta, jossa luokanopettaja potki 5-vuotiasta lasta sekä vanhemmista, jotka hakkasivat pienen poikansa kuoliaiksi

Toiset vanhemmat saattavat perustella nyrkkien käyttöä kurinpidolla ja rajojen asettamisella. Väkivalta ja sillä uhkailu eivät kuitenkaan ole oikeanlaisia kasvatusmetodeita – oli kyse sitten lapsen koulumenestymisestä. 

Äiti oli tyytymätön arvosanoihin – hakkasi tytärtään yli 10 kertaa

Tiara Riley, 35, pidätettiin aiemmin tällä viikolta epäiltynä tyttärensä pahoinpitelystä.

Poliisi pääsi äidin jäljille koulun ilmoituksesta. Oklahoma Cityn yläkoulun viranomaiset huomasivat koulun oppilaalla voimakasta kasvojen turvotusta ja punoitusta.

Silmiinpistävistä vammoista huolestunut koulun henkilökunta oli yhteydessä poliisiin, joka otti tytön äidin kiinni kuulusteluja varten.

Poliisille selvisi selvitystöidensä aikana, että äiti oli pahoinpidellyt teini-ikäistä tytärtään, koska hän oli ollut pettynyt tämän arvosanoihin.

Sen lisäksi Tiara oli tyytymätön lastensa käytökseensä. Naisen mukaan hänen 14- ja 16-vuotiaat lapsensa eivät osoittaneet häntä kohtaan rakkautta tai kunnioitusta.


Kuristi lastaan sähköjohdolla: ”Haluatko kuolla”

Tiara myönsi poliisille, että hänellä on ongelmia vihanhallintansa kanssa. Hän kertoi kuulusteluissa, että oli lyönyt tytärtään yli kymmenen kertaa kasvoihin, mikä oli aiheuttanut tytön toiseen silmään verenpurkauman.

Myös nuorempi tytär on joutunut äitinsä silmittömän pahoinpitelyn uhriksi. Poliisiraporttien mukaan perheenäiti oli lyönyt nuorempaa tytärtään vyöllä.

Vyö oli mennyt poikki, joten äiti käski vanhempaa tytärtään antamaan sähköjohdon, jolla äiti jatkoi tyttärensä aggressiivista raippaamista.

– Haluatko kuolla, äiti oli kysynyt vain 14-vuotiaalta tyttäreltään samalla lyöden häntä lukemattomia kertoja.

Tiara oli myös kiertänyt sähköjohdon tyttärensä kaulan ympärille ja piti tyttöä ilmassa johdon varassa. Pahoinpitelyn jälkeen äiti oli käskenyt siivoamaan veren hakatun lapsensa päältä.

Lapset olivat pahoinpitelyn ajan alasti

Äidin toiminta sai kuulusteluiden aikana entistäkin kyseenalaisemmat piirteet. Tiara pakotti lapsensa käyttämään julkisilla paikoilla vaatteita, jotka peittivät pahoinpitelyistä tulleet arvet.

Arpia oli ympäri lasten kehoa, sillä äiti pakotti lapsiaan olemaan alasti aina silloin, kun hän pahoinpiteli heitä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Poliisiraporttien mukaan kolmen lapsen äiti käytti runsaasti alkoholia ja huumeita, mikä saattoi osaltaan selittää äidin käytöstä. 

Perheeseen kuuluu myös 5-vuotias lapsi, joka on teini-ikäisten lasten lisäksi otettu huostaan väkivaltaiselta äidiltään.

Lähde: Yahoo

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat