Nanna Karalahti löi pöytään uhkauksen 4-vuotiaalle Jax-pojalleen – lapsi sivalsi ovelasti takaisin: "Totuus tulee lapsen suusta"

8:37
Nanna ja Jere Karalahti kertoivat Vappu ja Marja Livessä, kuinka karanteeniaika sujui kahden pienen lapsen kanssa

Nanna Karalahti julkaisi rehellisen Instagram-päivityksen vanhemmuudesta ja kertoo Jax-poikansa vastanneen ovelasti äitinsä esittämään uhkaukseen.

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti julkaisee säännöllisesti Instagram-tilillään treeniin ja hyvinvointiin liittyvien julkaisujen lisäksi myös havaintoja perhearjestaan.

Karalahdella on puolisonsa ex-kiekkoilija Jere Karalahden kanssa 4-vuotias poika Jax ja 2-vuotias tytär Alexia, jotka tuovat myös vauhtia vanhempiensa arkeen.

Keskiviikkoiltana Nanna Karalahti kertoi 4-vuotiaan Jaxin pistäneen hänet todella pohtimaan omaa toimintaansa.

 

– Uhkasin pari päivää sitten, että jos Jax ei tottele niin heitän yhden lelun roskiin. Tänään hän sanoi mulle, että jos en tottele häntä, niin hän heittää mun tietokoneen roskiin, Karalahti kertoo poikansa ovelasta kommentista.

– Kaksi asiaa mennyt siis kasvatuksessa ja omassa toiminnassani vähän vihkoon. Onneksi on rakkaus, hän lisää vielä nauru- ja sydänemojien kera.

Muun muassa Martina Aitolehti ja Jere Karalahden vanhin tytär Ronja ihastelivat kommenttikentässä Jaxin neuvokkuutta.

– Jaku sentään vaan uhkasi. Siskonsa olisi nakannut koneen vaan roskiin, naureskeli puolestaan Varpu Hintsanen.

– Totuus tulee lapsen suusta, eräs seuraaja muistutteli.

– Näitä sattuu. Mutta onneksi näistä selviää puhumalla ja rakkaudella, toinen kannusti.

– Varmasti yksi tärkeä osa lastenkasvatusta on myös huumorintaju ja se, että osaa nauraa itselle ja toisten jutuille, vaikka ne varmasti on välillä koetuksella, myös kolmas kirjoitti.

Nanna Karalahti puhui vanhemmuudesta ja perhe-elämästä avoimesti myös Aki Linnanahteen podcastissa kesällä. Hän sanoi Aki Linnanahde Show -podcastissa oppineensa paljon aviomieheltään, vaikka täräytti aiemmin, ettei antaisi Jere Karalahden kasvattaa lapsia yksin.

– Jere on opettanut mua niin paljon elämässä. Mä olen ollut semmoinen tosi kontrollifriikki ja täydellisyyden havittelija. Mullehan Jere Karalahti on siis ollut parasta, mitä mun elämässä voi omalla henkisellä polullani tapahtua, Nanna pohti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja