Nanna Karalahdelta suorasukainen kommentti aviomiehestään podcastissa: "En antaisi Jeren kasvattaa lasta yksin"

Vieraina Nanna ja Jere Karalahti 8:37
Nanna ja Jere Karalahti paljastivat Vappu ja Marja Livessä, miten elämä karanteenissa on sujunut pienten lasten kanssa

Hyvinvointialan yrittäjä Nanna Karalahti kertoo Aki Linnanahteen podcastissa avoimesti perhearjestaan ex-kiekkoilija Jere Karalahden kanssa.

Fitnessmallina alun perin tunnetuksi tullut hyvinvointialan yrittäjä Nanna Karalahti vieraili tällä viikolla Aki Linnanahteen uudessa podcastissa, Aki Linnanahde Talk Show’ssa.

Kaksikko puhui podcastissa myös Nannan avioliitosta ja perhe-elämästä ex-kiekkoilija Jere Karalahden kanssa. Linnanahde kirjoitti pari vuotta sitten Karalahden elämäkerran, jossa kerrottiin kaunistelematta muun muassa ex-kiekkoilijan päihteiden käytöstä.

Karalahdilla on kaksi yhteistä lasta, 3-vuotias Jax ja 1-vuotias Alexia. Lisäksi Jerellä on aikuinen tytär Ronja aiemmasta liitostaan Susanna Karalahden kanssa. Nanna paljastaa podcastissa, ettei pariskunta ole aina samoilla linjoilla lasten kasvatukseen liittyvistä kysymyksistä.

– En mä antaisi Jeren yksin kasvattaa lasta, sanotaanko näin. Vastuunkanto ja sellaiset tietyt osa-alueet voisivat jäädä vähän vähemmälle, puntaroi Nanna.

– En tiedä olenko ankarampi, mutta olen kyvykkäämpi joissain asioissa, hän nauraa.

Nanna sanoo podcastissa kuitenkin oppineensa paljon aviomieheltään, kun asioita katsotaan erilaisesta näkökulmasta.

–Jere on opettanut mua niin paljon elämässä. Mä olen ollut semmoinen tosi kontrollifriikki ja täydellisyyden havittelija. Mullehan Jere Karalahti on siis ollut parasta, mitä mun elämässä voi omalla henkisellä polullani tapahtua, Nanna pohti.

–Jos olisin kasvattanut lapsen jonkun muun kanssa, enkä olisi itse muuttunut näin paljon, olisin kasvattanut lapsen just näin, että asiat täytyy tehdä tietyllä tavalla. Jere on tuonut siihen sen arvokkaan lisän, että jokaisen pitää antaa kasvaa just sellaiseksi kuin ne on ja tukea sitä juttua, havainnollistaa Nanna, jonka mukaan perheen lapsia ei pakoteta esimerkiksi urheilun pariin.

Podcastista uutisoi ensin Ilta-Sanomat.

Karalahdet avioituivat vuonna 2015. Pari asuu nykyisin Keravalla, mutta vietti viime talvena perheineen paljon aikaa Espanjassa.

– Kokeilimme, millaista on asua siellä ja viihdyttiin tosi hyvin. Tein tosi paljon töitä siellä, mutta ei mennyt siirtymisiin ja muuhun kuitenkaan niin paljon aikaa siellä, Nanna kertoi Hero-tapahtumassa Helsingissä helmikuussa MTV Uutisille.

Hän kertoi jo ennen koronakriisiä tekevänsä suuren osan töistään etätöinä ja myöntää, että joskus älypuhelimelle suotu huomio lipsahtaa liian syväksi. 

– En halua olla se äiti, joka on koko ajan kännykällä. Välillä tulee huono omatunto, kun olet kännykällä ja lapsi huutaa vieressä kolmatta kertaa jotain. Siitä tulee tosi huono fiilis.

Lue myös:

    Uusimmat