Jere Karalahden Ronja-tytär täytti 20 vuotta – isä onnitteli julkaisemalla harvinaisen perhekuvan: huomaatko yhdennäköisyyden?

8:37
Nanna ja Jere Karalahti kertoivat Vappu ja Marja Livessä, kuinka karanteenielämä sujui pienten lasten kanssa

Ex-kiekkoilija Jere Karalahden Ronja-tytär vietti syntymäpäiväänsä heinäkuun ensimmäisenä päivänä.

Entisen jääkiekkoilija Jere Karalahden esikoistytär Ronja vietti syntymäpäiväänsä keskiviikkona 1. heinäkuuta. Kyseessä oli tärkeä merkkipaalu, sillä Ronja täytti jo 20 vuotta.

Ylpeä isä onnitteli tytärtään myös Instagram-tilillään julkaisemalla harvinaisen perhepotretin. Kuvassa poseeraavat syntymäpäiväsankarin lisäksi Jere Karalahden oma äiti sekä Jeren toisesta avioliitosta syntyneet lapset Jax ja Alexia. Kuvasta käy ilmi, että Ronjassa ja Jeren äidissä on paljon samoja piirteitä.

– Mun äiti ja lapset. Tänään Ronja 20 vuotta, ja mikä mahtava nainen siitä on kasvanut, isä-Jere herkisteli kuvatekstissä.

Ronja syntyi isänsä ensimmäisestä avioliitosta Susanna Karalahden kanssa. Hän on ollut julkisuudessa harvakseltaan, mutta helmikuussa isä ja tytär antoivat harvinaisen yhteishaastattelun Ilta-Sanomille.

Kiekkoilija kertoi avoimesti elämänsä vauhdikkaista käänteistä ja päihdehistoriastaan muutama vuosi sitten Aki Linnanahteen kirjoittamassa elämäkertateoksessaan. Ronja kertoi IS:n haastattelussa, että esimerkiksi isän uusi liitto Nanna Karalahden kanssa tuli tyttärelle melko puskista.

– Nannan ilmestyminen iskän elämään tuli minulle melko yllättäen. Pikkuhiljaa tutustuin Nannaan ja kun Jax syntyi, olimme hänen kanssaan jo hyvät kaverit, Ronja kertoi.

Myös isä sanoi tuolloin, että välit ovat nopeista käänteistä huolimatta olleet aina läheiset.

– Ronja on tiennyt, että iskä on hänelle läsnä. Meillä on ollut välit aina kunnossa, Jere sanoi lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja