Nämä täydelliset naiset pistävät Atlantan sekaisin

Kurkistus Atlantan sosiaalisen eliitin hulppeaan luksuselämään eteläisen osavaltion halutuimman postinumeron alueella.

Kalifornian ja New Yorkin täydellisten naisten rinnalle tilaa tekee Atlantan – alias Hotlantan – täydellisyyttä hipovat menestysrouvat. Viiden etelän seurapiirikaunottaren – DeShawn, Kimin, Lisan, NeNen ja Shereen arki on äitiyden, vaativien työurien ja juhlahumuisen vapaa-ajan välillä tasapainoilua.

Kahden pojan äiti NeNe on Atlantan seurapiirien aktiivijäsen, menestyvän kiinteistösijoittajan vaimo ja omistaa suuren osan päivästään erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Muodinasiantuntija Sheree on sinkku kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti ja suunnittelee ja markkinoi työkseen omaa vaatemallistoaan.

Kolmen lapsen äiti DeShawn on naimisissa koripallojoukkue Cleveland Cavaliersin kapteenin kanssa ja vapaa-ajallaan luotsaa perustamaansa hyväntekeväisyysjärjestöä. Ammattijalkapalloilijan vaimo ja kolmen lapsen äiti Lisa on kiireinen uranainen, hän omistaa muun muassa kiinteistövälitysfirman sekä suunnittelee sekä vauvanvaate- että korumallistoa. Kim on ahkerasti deittaileva kahden lapsen sinkkuäiti ja levyttää vapaa-ajallaan omaa kantrialbumia.

Nämä rautarouvat todistavat olevansa paljon enemmän kuin kotirouvia – he ovat yrittäjiä, omistautuvia äitejä ja intohimoisia etelän kaunottaria.

Atlantan täydelliset naiset AVAlla torstaisin 2.6.2011 alkaen klo 21.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja