Mainos

Nämä naistähdet tykkäävät tytöistä

Kukapa ei rakastaisi tyttöjä? Nämä tähdet paljastavat, että he pitävät naisia viehättävinä - myös seksuaalisessa mielessä.

Lindsay Lohan on ollut onn off -suhteessa dj Samantha Ronsonin kanssa, mutta nyt myrskyisän suhteen kerrotaan päättyneen. Näyttelijä Megan Fox pitää kaikkia ihmisiä biseksuaaleina, mutta ei menisi sänkyyn bi-seksuaalin naisen kanssa, sillä "se tarkoittaisi, että hän olisi ollut sängyssä miehen kanssa, ja miehet ovat niin likaisia".

Näyttelijä Angelina Jolie on kertonut olleensa rakastunut naiseen 20-vuotiaana. Näyttelijä ei peittele biseksuaalisuuttaan ja pitää mukavana sitä, että osa hänen naispuolisista faneistaan käy kuumana häneen.

Britney Spears hätkähdytti kansaa suutelemalla Madonnaa MTV Awards -juhlassa vuonna 2003. Hänen huhutaan olleen suhteessa myös henkilökohtaisen avustajansa Shannon Funkin kanssa.

Näyttelijä Hayden Panettiere on kertonut, että maailmassa on monta naispuolista näyttelijää, jota hän pitää viehättävänä. Yllätys yllätys, joukkoon kuuluu maailman seksikkäimpänä naisena pidetty Angelina Jolie.

Drew Barrymore on kertonut olevansa biseksuaali. Nuorempana hän kävi usein ulkona naisten kanssa. "Rakastan naisen vartaloa. Kaksi naista yhdessä on kaunista, aivan kuten mies ja nainenkin. Naisen kanssa sänkyyn meneminen on kuin tutustuisi omaan vartaloonsa jonkun toisen kautta", hän on kertonut.

Getty Images

Kuva: Getty Images

Laulaja Mel B on myöntänyt, että hänellä on valtava libido. Seksikkäällä naisella oli vastikään suhde Christa Parker -nimisen naisen kanssa, jonka hän tapasi lapsensa koulussa.

Dita von Teesellä oli nuorempana suhde naiseen, mutta hän tajusi myöhemmin pitävänsä enemmän miehistä. "Se oli kokeilemisen aikaa", tähti on kertonut.

Lily Allen on kertonut villistä yöstään lesbokaksosten kanssa, mutta kerta oli ainokainen. "Minulla on kuitenkin usein lesbounia", tähti paljastaa.

Lady Gaga on kertonut olevansa tällä hetkellä liian kiireinen ollakseen suhteessa, mutta kelpuuttavansa sänkyynsä sekä miehiä että naisia.

Fergiellä ei ole koskaan ollut pitkäaikaista tyttöystävää, mutta tähti on vihjannut olevansa kokenut myös "sillä saralla".

Madonna on ollut suhteessa samaan naiseen kuin Angelina Jolie - Jenny Shimizuun. Shimizu on kertonut, että sekä Angelina että Madonna ovat uskomattomia rakastajia.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Wireimages/AOP, Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.