Nämä asiat miehet unohtavat seksin aikana

Useilla miehillä on asiantuntijan mukaan tapana sortua tiettyihin mokiin, jotka saattavat pilata koetun intiimin hetken tunnelman ja pahimmassa tapauksessa tehdä seksikokemuksesta epämieluisan.

Parisuhde-ekpertti Stacey Nelkin paljasti Gal Time -sivustolle miesten yleisimmät kompastuskivet seksin aikana.

Esileikki

Liian lyhyt tai kokonaan unohtunut esileikki saattaa rusentaa seksin aikana koetun kiihkeän tunnelman. Asiantuntijan mukaan esileikin merkitystä ei tulisi missään olosuhteissa väheksyä.

– Surkea esileikki voi pilata koko seksikokemuksen, Nelkin muistuttaa.

Esileikki on usein erityisen tärkeää naisille. Naisen on useimmiten hieman työläämpi saavuttaa orgasmi, jolloin esileikin merkitys korostuu entisestään.

Kuuntelu

Naisten ja miesten välisten keskustelujen välillä vallitsevat jännitteet saattavat kulkeutua myös makuuhuoneeseen. Etenkin keskustelutaitojen puute voi nakertaa hekumallista tunnelmaa. Jos kumppania ei kuuntele, saattavat haaveet nautinnollisesta seksisessiosta vesittyä.

– Naisilla on tapana valittaa siitä, että miehet eivät kuuntele ja tämä heijastuu myös makuuhuoneeseen, Nelkin toteaa.

Miehet saattavat joko luottaa makuuhuoneen puolella niin paljon omiin kykyihinsä, ettei kumppanin ilmaisemia toiveita oteta pahimmassa tapauksessa huomioon lainkaan. Myös se on yleistä, että mies kuvittelee tietävänsä sanomattakin, mistä kumppani pitää – valitettavasti aavistus saattaa osoittautua täysin vääräksi.

Ääntely

Asiantuntijan mukaan useimmat naiset kokevat kiihottavana sen, että mies ääntelee. Nelkin kehottaakin miehiä rentoutumaan ja olemaan pelkäämättä suunsa avaamista.

– Äänenkäyttö on suotavaa, Nelkin toteaa yksiselitteisesti.

Hygienia

Hygienia on äärimmäisen tärkeää, kun haaveilee harrastavansa kumppaninsa kanssa seksiä. Vaikka mies pitäisi kevyttä hienhajua ronskina, tyrmäävät useimmat naiset kaikki miesten ominaistuoksut.

– Suurin osa naisista toivoo kumppaninsa tuoksuvan puhtaalle ja raikkaalle, Nelkin muistuttaa.

Tänä päivänä useat pitävät myös intiimialuideiden karvoituksen siistimistä toivottavana.


MTV3/Helmi

Lähde: Gal Time

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja