Näky puussa sai ihmiset sulkemaan ikkunansa pelosta – viranomaiset löysivät croissantin

Hylättyjen kissojen maa 5:31
Katso myös: Suomessa hylätään paljon kissoja. Miksi?

Puolalaiset eläinsuojeluviranomaiset saivat ilmoituksen epätavallisesta, puussa vaanivasta otuksesta. Eläin paljastui croissantiksi.

Eläinsuojeluviranomaiset eivät tienneet, mitä heillä oli vastassaan, kun he vastasivat ilmoitukseen oudosta eläimestä, joka oli ollut puussa jo päiviä, kertoo BBC.

– Ihmiset eivät avaa ikkunoitaan, koska he pelkäävät, että se menee heidän kotiinsa, ilmoituksen tehneen naisen kerrotaan todenneen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viranomaisten vierailu paikan päällä paljasti kuitenkin jotain perin hulvatonta. Puussa ei vaaninutkaan petolintu eikä edes matelija. vaan croissant. Siis leivonnainen.

Vaikka tarina kuulostaa liian uskomattomalta ollakseen totta, Krakovan eläinsuojeluviranomaiset kertovat, että tapaus oli todellinen – vaikka uhka ei ollutkaan.

Voisarvi puussa

Facebook-kirjoituksessaan eläinsuojelujärjestö kertoo, että ilmoituksen tehneeltä soittajalta oli kysytty alun perin, voisiko erikoinen eläin olla petolintu. Naisen mukaan otus näytti kuitenkin ennemminkin leguaanilta tai iguaanilta.

Vaikka viranomaiset tiesivät, ettei matelija todennäköisesti selviäisi viileässä kevätilmassa, he pohtivat, voisiko kyseessä olla hylätty lemmikki. Paikalle päästyään viranomaisten oli kuitenkin pakko todeta, ettei puussa "vaaniva" eläin ollut muuta kuin voitaikinasta valmistettu leivonnainen. Voisarveksikin kutsuttu herkku oli kenties heitetty puuhun linnuille.

Vastaavaa sattunut ennenkin

Eläinsuojelujärjestö ei suhtautunut kovin vakavasti koomiseen tapaukseen, vaan kehotti kansalaisia edelleenkin raportoimaan kaikki huolensa eläinten hyvinvoinnista.

Hassuja erehdyksiä on sattunut ennenkin. Muutama vuosi sitten järkyttyneet naiset soittivat apua roskiksesta löytämälleen kissalle, mutta kokivatkin lopulta helpottavan yllätyksen. Toisen kerran poliisit ryntäsivät pelastamaan vahingoittunutta saukkoa vain havaitakseen, ettei mitään oikeastaan ollut tehtävissä – etenkään, kun karvakasa ei ollut saukko ensinkään.

Lähteet: BBC, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat