Ben pysäytti auton ja ryntäsi pelastamaan loukkaantunutta kissaeläintä – tajusi pian erehdyksensä: "En voi uskoa, että käännyin takaisin tämän vuoksi"

1:07
Tämän autoilijan kimppuun kävi peura.

Brittimies sai hyvät naurut tajutessaan, minkä vuoksi oli pysäyttänyt autonsa.

Kun Ben Lilly, 40, oli ajelemassa Englannin West Yorkshiressa viikonloppuna, huomasi hän tiellä huomiota herättävän leopardikuvion. Kahden lapsen isä kertoo muistaneensa uutisia muista alueella nähdyistä isoista kissaelämistä, joita oltiin nähty alueella, joten hän päätti auttaa loukkaantunutta eläintä, kertoo Mirror.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kahden lapsen isä nousi autosta varovasti haluttomana lähestymään kenties vielä elossa olevaa eläintä. Otuksen hännän pystyi selkeästi havaitsemaan epämääräisestä kasasta, ja Ben kierteli "raatoa" tovin ennen kuin tajusi, mitä hänellä oikeasti oli edessään.

– Varovasti! Kuollut leopardi tiellä Halifaxiin! Voi ei, se on jonkun naikkosen takki edellisillalta, en voi uskoa, että käännyin takaisin tämän vuoksi, mies nauraa Facebook-julkaisussaan.

Tiellä todella lojui vain jonkun leopardikuvioinen takki.

"Minun piti katsoa kahdesti"

Tapaus herätti hilpeyttä ja tuhansia tykkäyksiä ja jakoja Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Voi luoja. Luulin todella, että se oli leopardi ennen kuin luin, mitä kirjoitit, nauroi eräs.

– Hauskaa! Minäkin olisin pysähtynyt, vakuutti toinen.

– Hitto vie! Ajattelin samaa, kun ajoin sen yli tänä aamuna, tunnusti kolmas.

– Voi luoja, minun piti katsoa kahdesti, myönsi eräs kommentoija.

Vastaavia erehdyksiä on sattunut ennenkin. Muutama vuosi sitten järkyttyneet naiset soittivat apua roskiksesta löytämälleen kissalle, mutta kokivatkin lopulta hupaisan yllätyksen. Toisen kerran poliisit ryntäsivät pelastamaan vahingoittunutta saukkoa, mutta havaitsivat pian, ettei mitään oikeastaan ollut tehtävissä – etenkään, kun karvakasa ei ollutkaan saukko.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja