Mainos

Näistä kristillisdemokraattien Peuhkurin twiiteistä kohutaan

Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajan Laura Peuhkurin viime päivien lausunnot ovat aiheuttaneet paheksuntaa niin kristillisdemokraattien parissa kuin sosiaalisessa mediassakin. Kristillisdemokraatit sanoutuivat eilen irti Peuhkurin lausunnoista.

Kohu alkoi siitä, kun Peuhkuri arvosteli puolueen puheenjohtajaa Päivi Räsästä Ylen A-studiossa maanantaina. 

Peuhkuri sanoi A-Studiossa, että Räsäsen ilmoitus asettua eduskuntavaaliehdokkaaksi oli loukannut ainakin häntä. Peuhkurin mukaan Räsäsen kanssa oli käyty keskustelua siitä, että puolueen sisällä oli painetta vaihtaa puheenjohtaja jo ennen eduskuntavaaleja.  Räsänen toimi ilmoituksellaan Peuhkurin mukaan vastoin puolueen toivetta.

Peuhkuri sanoi myös, ettei Räsänen nauti puheenjohtajan mandaatin mukaista luottamusta. Peuhkurin mukaan mandaatti tulee "korkeammalta taholta".

Kaksi päivää tämän jälkeen Peuhkuri kirjoitti Twitter-sivuilleen seuraavasti:

Olette varmaan monet hämmentyneet siitä, mistä #astudio sopassa on kysymys. Siinä on kyse Elävän Jumalan #tuomiosta 

.

Peuhkuri on kohauttanut myös tämän jälkeen twiiteillään. Hän on twiitannut muun muassa seuraavaa:

Antaessaan tuomioon on myös mahdollisuus tehdä parannus ja saada #armo Tästä alkaa vyöryä kansallinen #herätys aalto 

#Jumala on #Elävä #Kaikkivaltias ja #Voimallinen Hänen tavoitteensa on yhdistää Suomen kanssa ja tehdä ryhtiliike #politiikka KD vain väline

.

Puhkeaa se suuri herätys, jota on odotettu vuosikymmenten ajan! Nuoriso on tulenkantajana ja kulkee esitaistelijana molemmissa regimenteissä

Jumalalle kiitos, että on väkeä #valo n valtakunnassa. Teillä on paljon tehtävää tässä maassa #NouseSuomi #rukoilenSuomenpuolesta @KDNuoret

Jumala rakastaa kaikkia suomalaisia ja puolueita. Tämän melkoisen tempauksen tarkoituksena on lopulta osoittaa, että olemme yhdessä enemmän.

.

Nyt on armon aika. Pelastuksen päivänä huuda avuksesi Herraa, Hän tahtoo sinut pelastaa. Kärsimme siitä, että olemme jääneet itse lain alle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.