Miehet kertovat, miltä erilaiset seksiasennot heistä tuntuvat – "Tarjoaa mahtavat näkymät"

Eri seksiasennot luovat erilaista tunnelmaa makuuhuoneessa – ja mikseivät muuallakin. Yhdistele siis niitä rohkeasti fiiliksen mukaan.

Katso yllä olevalta videolta, mikä on yleisin ongelma seksissä.

Nautinnon tuottaminen kumppanille on osa hyvää seksiä, mutta aina oman hekuman hurmiossa ei toisen tuntemuksia muista miettiä. Kaikki eivät myöskään rohkene tai vaivaudu kertomaan esimerkiksi yhden yön jutulle, mitä eri asennoista ajattelee.

Aiemmin kerroimme, että eniten paineita miehille tuo 69-niminen seksiasento. Miltä muut seksiasennot sitten miehistä tuntuvat? Woman Health selvitti.

Lähetyssaarnaaja

”Klassikkoasento. Tykkään aloittaa lähetyssaarnaajasta, sillä se tuo yhteenkuuluvuuden tunnetta. Jos olen saada orgasmin liian aikaisin, ajattelen vain asennon nimeä, joka estää kliimaksini syntymisen. Lähetyssaarnaaja – seksikäs asento, epäseksikäs nimi.”

”Lähetyssaarnaajassa tunnen olevani tilanteen herra ja pystyn saamaan orgasmin helposti. Asento toimii myös silloin, kun harrastaa seksiä kokemattoman naisen kanssa. He luottavat siihen, että mies hoitaa homman kotiin. Lähetyssaarnaajan kääntöpuoli on se, että joskus naiset tuntuvat luulevan tehtäväkseen vain selällään makaamisen ja nauttimisen. Vaikka nautin huomatessani naisen nauttivan, pidän myös siitä, että hän yrittää tuottaa myös minulle lisänautintoa esimerkiksi käsillään, huulillaan tai äänellään.”

”Oikullisin kaikista asennoista. Lähetyssaarnaajassa seksi voi olla kamalaa tai todella intiimi kokemus. Rakastajattaren katsominen silmiin voi joko kertoa tämän kiusaantuneisuudesta tai vaihtoehtoisesti nautinnosta. Asento on hyvä ensimmäiselle lakanoiden pöllyttämisen kierrokselle ja toimii myös selvin päin sekä rakkauden tunnustuksen jälkeen.”

Takaapäin eli doggy style

”Asento tuntuu minusta hyvällä tavalla rajulta ja tuhmalta. Pidän toden teolla siitä, että näen naisen koko selän. Läiske, joka kuuluu nivusteni osuessa naisen pakaroihin, on myös oikeassa yhteydessä todella kiihottava. Takaapäin ei kuitenkaan ehkä ole oikea seksiasento erityisen romanttiseen iltaan.”

”Takaapäin-asento antaa tunteen vallasta ja tarjoaa mahtavat näkymät. Ei ole paljon parempaa tapaa tuijottaa naisen takapuolta kuin yhtyessäsi häneen. Asento on mielestäni seksikkäällä tavalla villin eläimellinen.”

”Ihana asento, jossa naisen takapuoli läiskii minua vasten ja pääsen samalla koskettelemaan hänen rintojaan, jos nojaan eteenpäin.”

”Tämä asento mahdollistaa parhaiten ohjasten ottamisen omiin käsiin: doggyssa mies voi määrätä tahdin, syvyyden ja naisen asennon. Itsetuntoa nostaa, kun voi läiskiä, "kuristaa" ja vetää naista hiuksista. Loistava asento lauantaiöiden känniseksiin.”

Nainen päällä

”Lempiasentoni. Tuntuu todella hyvältä, kun nostan lantiotani ja työnnyn todella syvälle naiseen. Nainen säilyttää kuitenkin kontrollin, eikä minun tarvitse huolehtia esimerkiksi satuttavani häntä. Käsilleni löytyy todella monta mainiota paikkaa, kun nainen on päälläni: hänen kasvonsa, rintansa, vyötärönsä… Voin vain pitää naisesta kiinni, kun hän ratsastaa minulla.”

”Rakastan asennon tuomia näkymiä: pomppivia rintoja. En pysty kuitenkaan suuremmin nauttimaan seksistä, sillä mietin vain, mitä alakerran naapurini ajattelevat. Tuntuu nimittäin siltä, että sänky ja lattia natisevat eniten juuri naisen ratsastaessa.”

”Asento suo loistavan esityksen, kun voin vain katsoa naisen pomppivan päälläni. Voin laiskotella, mutta myös yllättää työntymällä syvälle naisen sisään. Mahtava asento sunnuntaiaamuihin.”

Lehmityttö väärinpäin

”Mitä ongelmia voisi olla asennossa, joka yhdistää takaapäin rakastelun syvyyden ja naisen päällä olemisen ihanuuden? Penikseni, joka ei ole yhtä notkea kuin asento vaatisi. Nautin asennosta, jos seksi on hellää, mutta kuinka moni hellää rakastelua kaipaava nainen haluaa seksiä tässä asennossa?

”En ole asennon suurin ystävä. Voi olla lääkärireissun paikka, jos nainen innostuu liikaa. Mieleeni piirtynyt kuva murtuneesta peniksestäni on oiva tunnelman tappaja.”

”Asento on ongelmallisempi kuin jos nainen olisi päällä kasvot minua kohti. Voin silti liukua hänen sisäänsä helposti ja käteni ovat vapaat läpsimiseen, "kuristamiseen" sekä naisen avustamiseen. Lehmityttö väärinpäin ei välttämättä ole suosikkiasentoni, mutta se mahdollistaa samanaikaisen orgasmin.”

Lusikka

”Lusikka-asennossa rakastelu on ihanaa ja tuo seksiin läheisyyttä. Naisen kehon painautuminen omaani vastaan on erityisen kiihottavaa.”

”Asennossa on vaikea rakastella, sillä tukea on vaikea saada. En pysty tekemään asennossa kuin parikymmentä työntöä.”

”Lusikassa voin tehdä pitkiä työntöä ja kiusoitella naista käsilläni sekä suullani. Näen asennon hyvänä lämmittelynä seksin edetessä. Rakastan lusikka-asennon tuomia tuntemuksia, vihaan sen vaatimaa työtä ja kunnioitan työn tuloksia.”

***


Lue myös:

    Uusimmat