Mainos

Nainen: Tämän mies huomaa ensimmäisenä!

Perinteisesti on ajateltu, että miehiä viehättävät lyhyet hameet ja korkeat korot. Uusi tutkimus kuitenkin osoittaa, että miehet pitävät naisen käsivarsia viehättävimpinä!

Tutkijat ovat todenneet, että miehet eivät kiinnitäkään huomiota ensimmäisenä naisen sääriin tai rintoihin. Yllättävää kyllä miehen huomio kiinnittyy naisten käsivarsiin. Esimerkiksi laulajatar Madonna ja Frendit-tähti Courteney Cox ovat oikeilla jäljillä.

Tutkimukseen osallistuneille näytettiin videoita, joissa oli yhteensä 96 naista, jotka olivat iältään 20–49-vuotiaita. Sen jälkeen miehiä pyydettiin arvostelemaan naiset heidän ulkonäkönsä perusteella.

Naiset, joilla oli pitkät käsivarret, olivat miesten mielestä kaikkein viehättävimpiä. Myös lantio ja vyötärönympärys olivat tärkeitä, kuten myös naisen paino ja ikä, mutta pitkiä sääriä miehet eivät juuri huomioineet.

– Mittasuhteet kertovat katsojalle, sopiiko henkilö potentiaaliseksi kumppaniksi, sanoo tutkimusta johtanut professori Robert Brooks. Hänen mukaansa tärkeintä oli kuitenkin kokonaisuus.

Tutkimuksessa oli mukana miehiä Australiasta ja Kiinasta.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: DailyMail.co.uk

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.