Mainos

Nainen pisti kahta selkään Hämeenlinnassa

20-vuotias nainen pisti viime yönä kahta miestä selkään Hämeenlinnassa.

Ensimmäinen isku sattui kello kahden aikaan yöllä Raatihuoneenkadulla, kun nainen iski 19-vuotiasta miestä selkään. Hämeenlinnan poliisin mukaan miehelle tuli pieni pistohaava lapaluiden väliin, vamma ei kuitenkaan ole vakava. Mies on jo päässyt kotiin sairaalasta. Tekijä ja uhri eivät tunteneet ennalta toisiaan.

Heti tapahtuman jälkeen nainen nousi taksiin yhdessä toisen miehen kanssa. Taksilla he ajoivat Myllymäkeen, jossa mies maksoi taksin. Yhtäkkiä takapenkillä istunut nainen tarttui taksinkuljettajaa kurkusta kiinni ja pisti myös taksinkuljettajaa teräaseella selkään lapaluun kohdalle. Nainen ja mies poistuivat lähellä olevaan asuntoon. Taksinkuljettaja näytti poliisille asunnon. Taksinkuljettajan vamma on myös pieni.

Poliisi otti naisen ja miehen kiinni asunnosta.

Tässä vaiheessa ei ole tietoa minkälaisella teräaseella nainen pisti molempia uhreja. Nainen oli vahvasti päihtynyt ja aggressiivinen vielä siinä vaiheessa, kun poliisi otti hänet kiinni. Hän myös potki poliisiauton ovia kuljetuksen aikana. Nainen myönsi alustavasti tekonsa, mutta ei osannut kertoa minkäänlaista syytä tekoihin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.