Nainen luuli ostaneensa vauvalle hyppykiikun – paketin sisältö yllättikin vaarallisuudellaan

1:12
Jos vauva on joskus nukahtanut syliisi, voit samaistua videolla mainittuihin asioihin.

Hyppykiikkupaketista paljastuikin pienoiskivääri, kertoo muun muassa CNN.

Sunnuntaina 1. joulukuuta floridalainen pariskunta järjesti baby shower -juhlat. Eräs paketti näytti siltä kuin siellä olisi ollut vauvan hyppykiikku.

Heidän yllätyksekseen paketista paljastui Mossberg-pienoiskivääri. Pariskunta soitti poliisille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ystävä luuli ostaneensa hyppykiikun

Viranomaisten mukaan pariskunnan ystävä oli ostanut lahjan Goodwill-hyväntekeväisyysjärjestön kaupasta Valparaisossa Floridassa. Paketti oli ollut teipattuna kiinni, kun ystävä oli käynyt ostamassa sen, ja hän oli luullut, että sen sisällä olisi Baby Einstein -hyppykiikku. Viranomaiset tulivat siihen tulokseen, että paketti on voitu pudottaa mihin tahansa hyväntekeväisyysjärjestön keräyslaatikkoon Tallahasseen ja Pensacolan alueella, ennen kuin se saapui Valparaisoon.

Viranomaisten tietojen mukaan kivääriä ei ole raportoitu kadonneeksi, eikä ole mitään viitteitä siitä, että se liittyisi johonkin rikolliseen toimintaan.  Poliisit tulivat myös siihen tulokseen, että pariskunta ei ollut osallisena mihinkään rikokseen, joten he antoivat heidän pitää kiväärin. Tosin jo seuraavana päivänä pariskunta antoi aseen poliisin haltuun.

Saivat uuden hyppykiikun tilalle

Goodwill Big Bend -organisaatiota edustavan Bow Stern Marketing Communications -viestintätoimiston PR-suhteiden varajohtaja Molly Collins kertoi NBC Newsille lähetetyssä tiedotteessa, että kaikki Goodwillille lähetetyt paketit pitäisi aina tarkistaa. Collisin mukaan Goodwill-myymälät käsittelevät tuolla alueella noin 100 aselahjoitusta vuodessa.

Viranomaiset alkoivat selvittää, mistä konekivääri alun perin ostettiin ja miten se päätyi lahjoituksena Goodwillille. Kyseistä hyppykiikkua valmistava Kids2-yritys lahjoitti pariskunnalle uuden tuotteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja