Isä puki 2-vuotiaalle Elsalle “pipon” päähän – vaimo huomautti, missä meni vikaan: "Kulta, tämä ei ole hattu"

Antti jäi koti-isäksi kaksosvauvojen kanssa 8:16
Antti Kivimäki kertoi Huomenta Suomessa joulukuussa 2017, miksi heidän perheessään vanhempainvapaalle jäi isä, eikä äiti.

Amerikkalaisisän erehdys huvittaa somessa.

Kun amerikkalainen Ashley Braun haki 2-vuotiaan Elsa-tyttärensä päiväkodista, hän huomasi, ettei tämän lokerossa ollut lainkaan päähinettä.

Ashleyn mies, David, oli vienyt Elsan hoitoon aamulla, ja kun äiti löysi lokerosta neulotun vaippasuojan, hän tajusi, mitä oli tapahtunut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minnesotassa on jäätävää, joten laitoin sen hänen päähänsä, koska oli kylmä, olettaen, että hän oli ajatellut sen olevan hattu, Ashley kertoi Today-sivustolle.

Äiti nappasi kuvan Elsasta autossa "pipo" päässään ja lähetti sen miehelleen. "Kulta, tämä ei ole hattu. Se on vaippasuoja ajalta, jolloin hän oli vauva. Huomioi reiät jaloille", Ashley tekstasi miehelleen.

"Ai, luulin, että ne olivat saparoita varten", mies tekstasi takaisin.

Ashley julkaisi kuvakaappauksen keskustelusta Facebook-tilillään, jossa se on ansainnut jo yli 16 000 reagointia ja yli 76 000 jakoa. Päivitystä on myös kommentoitu yli 25 000 kertaa.

"Hän saa minut hymyilemään joka päivä"

Vaimo otti miehensä hulvattoman erehdyksen huumorilla. Ashley kertoo jo tottuneensa miehensä vaatemokiin.

– Hän on pukenut tytön hauskasti useita kertoja, vaimo paljastaa.

David on muun muassa lähettänyt Elsan päivähoitoon uimashortseissa, paidoissa ja housuissa, jotka ovat kuvioiltaan täysin eri paria, sekä jopa pyjamahousuissa tai -paidassa, Ashley luettelee.

– Rakastan sitä. Hän saa minut hymyilemään joka päivä, nainen ylistää.

Entä mitä pieni Elsa-tyttö ajatteli isän muotimokasta?

– Elsa ei edes huomannut sitä. Hän sanoi luulleensa myös, että se on hattu. Jos se ei olisi todella pieni ja tarkoitettu pikkulapsen tai vastasyntyneen pepulle, yrittäisin ehdottomasti sitä saparoiden kanssa, äiti nauraa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat