Nainen löysi poikaystävänsä ostaman kihlasormuksen ja tyrmäsi sen somessa – tylytyksestä kritiikkiä: "Toivon, että se mies näkee tämän"

Nainen kauhistui löydettyään sormuksen, josta ei pitänyt. Monen mielestä hän ei mielipiteensä vuoksi ansaitsekaan tulla kosituksi.

Kosinnan pitäisi olla iloinen tapahtuma, mutta jotkut suhtautuvat siihen vakavammin kuin toiset. Viime vuonna nettipalstalla nousi myrsky erään morsiamen vuodatettua tunteitaan saamastaan "liian halvasta" sormuksesta.

Hiljattain puolestaan erään tulevan morsiamen ajatukset tyrmättiin, kun hänen mielipiteensä poikaystävän ostamasta kihlasormuksesta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, kertoo muun muassa New York Post.

"Kuinka sanoa tahdikkaasti..."

Alun perin suljetussa, sormusten haukkumiseen pyhitetyssä Facebook-ryhmässä julkaistusta kommentista tuli vapaata riistaa, kun kuvakaappaus siitä jaettiin muun muassa Redditiin

Nainen kertoo julkaisussaan löytäneensä sormuksen poikaystävänsä yöpöydän syövereistä.

– En ole fani. Haukkukaa sitä, ja kertokaa sitten, kuinka sanoa tahdikkaasti 'ei, sinun täytyy ostaa jotain erilaista', nainen kirjoitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Redditissä naisen julkaisu herätti monenlaisia tunteita.

– Toivon, että se mies näkee tämän ja eroaa. Oikeasti, jos hän on tuollainen ihminen, kenenkään ei pitäisi mennä naimisiin hänen kanssaan, ennen kuin hän korjaa asennettaan, yksi naisen kritisoijista kirjoitti.

Monen muunkin mielestä haukut ansaitsi nainen, ei sormus.

– Työskentelin ennen koruliikkeessä, tuo näyttää melkein yhden karaatin sormukselta. Niiden hinnat alkavat tuhannesta dollarista, huomautti eräs.

– Minulle voisi kirjaimellisesti antaa sipulirenkaan, ja menisin naimisiin, jos olisin todella rakastunut. Mikä joissain etuoikeutetuissa ihmisissä on vikana? kyseli toinen.

– Poikaystävän pitäisi tahdikkaasti jättää hänet monista syistä, eikä pelkästään siksi, että hän kävi läpi miehen tavaroita. Jos hän olisi tehnyt samoin, olisi ydinsota käynnissä, kommentoi kolmas.

"Hän pyytää oikeutetusti neuvoa"

Niin kuin aina, tässäkin tapauksessa löytyi myös niitä, jotka puolustivat naista.

– Minun mielestäni hän pyytää oikeutetusti neuvoa. Kuinka sanoa tahdikkaasti 'ei, sinun pitää mennä ja hankkia jotain erilaista?' ja vastaus on se, että hän sanoo 'hei kulta, sinun pitäisi mennä ja hankkia toinen tyttöystävä", eräs käyttäjä vitsaili.

Videolla kosinta, jota kosittava ei ollut edes huomata. Artikkeli jatkuu videon alla.

– En usko, että vaimoni piti sormuksesta, jonka ostin hänelle. Vaikka se ei ollut halpa eikä pieni missään nimessä, se ei vain ollut hänen tyyliään. Hän todellakin hyväksyi sen ja vastasi kyllä, mutta hän on hiljalleen antanut minun ymmärtää, että hän haluaisi vaihtaa joitain asioita sormuksessaan... Joten on ok olla tykkäämättä sormuksesta, kunhan ei ole ilkeä siitä, eräs mies toteaa.

Aiheh herätti myös runsaasti vitsailua.

– Juonikäänne, se ei ole hänelle, eräs ehdotti.

Toinen käyttäjä ehdotti, että sormuksen löytyminen on alkua sille, "kuinka hän saa tietää olevansa se toinen nainen".

Lue myös:

    Uusimmat