Marianne tarkisti vihkisormuksen kaiverruksen ensimmäistä kertaa 18 vuoteen – yllätys oli melkoinen!

Irlantilaisnainen järkyttyi huomatessaan, ettei nimettömässä komeillut vihkisormus ollutkaan hänen omansa. 

Ällistynyt nainen huomasi pitävänsä jonkun toisen vihkisormusta sormessaan, eikä hänellä ole mitään käsitystä siitä, kuinka se voi olla mahdollista, kertoo Irish Mirror.

Marianne Crowley avioitui Flor-miehensä kanssa vuonna 1997, eikä hän muista koskaan riisuneensa vihkisormustaan. Eipä ihme, että nainen järkyttyi huomatessaan, ettei sormus hänen sormessaan ollut hänen omansa.

– En ole koskaan ollut siitä erossa. Arvioitutin kaikki muut hiljattain, mutta en lähettänyt sitä sormusta mukana. En koskaan pidä vihkisormusta yksinään, minulla on aina sen kanssa muitakin sormuksia. Enkä todellakaan muista, että minulla olisi ollut kahdet häät, Crowley kertoi RTE Radio 1:n haastattelussa.

Väärä sormus havaittiin, kun yrittäessään muistaa hääpäiväänsä Crowley pyysi työkaveriaan tarkistamaan sormuksen sisältä, mikä syyskuinen päivä se oli. Hämmästys oli suuri, kun kollega huomautti sormuksessa lukevan "heinäkuu 1993" sekä kirjaimet PAT, vaikka Crowleyt menivät naimisiin syyskuussa 1997.

Crowley sanoo, ettei ole koskaan ottanut vihkisormusta sormestaan, joten hän ei ymmärrä, kuinka vaihto on voinut tapahtua. Nainen myöntää kuitenkin pudottaneensa sormuksen kerran, kahdeksan vuotta sitten. Tuolloin sormus putosi hotellin viemäriin, mutta Crowley ei ole vakuuttunut siitäkään, oliko kyseessä juuri hänen vihkisormuksensa.

– Vaikka se olisikin ollut vihkisormus, jonka pudotin, mitkä ovat mahdollisuudet siihen, että poimin ylös juuri sellaisen, joka näyttää ihan samalta ja mahtuu sormeeni?

Koska Crowley pitää aina vihkisormusta muiden sormusten kanssa, hänestä ei tunnu todennäköiseltä, että joku olisi himoinnut juuri sitä.

– Tuskin kukaan vaihtaisi vihkisormuksia ja jättäisi niitä, joissa on timantit, Crowley perustelee.

Crowley toivoo selvittävänsä mysteerin ja löytävänsä sormuksen oikean omistajan.

Lähde: Irish Mirror

Lue myös:

    Uusimmat