Nainen tyrmäsi saamansa ”liian halvan” kihlasormuksen – nettipalsta repesi: "Toivottavasti hän jättää sinut"

Naisen valitusta 1400 euron sormuksesta ei katsottu nettipalstalla hyvällä.

Kosinta on yksi tärkeimmistä hetkistä monen naisen elämässä. Myös miehen tarjoama sormus on ymmärrettävästi merkittävä osa tätä hetkeä, sillä tuo sormus komeilee vasemmassa nimettömässä toivottavasti koko loppuelämän ajan.

Mutta miten reagoisit, jos sinulle tarjottu sormus ei vastaisikaan mielikuviasi? Eräs nainen järkyttyi poikaystävänsä tarjoamasta kihlasormuksesta, mutta vielä enemmän naista järkytti, kun hän sai selville, kuinka "vähän" mies oli siitä maksanut; 1300 puntaa eli yli 1400 euroa.

Morsian avautui asiasta suositulla Mumsnet-nettipalstalla etsien vertaistukea. Nainen kertoi poikaystävänsä kosineen valkokultaisella timanttisormuksella.

– Suostuin mielelläni ja innoissani, mutta olin pettynyt, kun näin sormuksen ensimmäisen kerran. Ensimmäinen sana, joka tuli mieleeni, oli 'pieni'.

Nainen kertoo, ettei sormuksessa ajatuksen tasolla ollut mitään valittamista, sillä hän olisi itsekin valinnut sormuksen, johon on istutettu yksi timantti. Sormus kokonaisuutena ei kuitenkaan naisen silmää miellyttänyt: väri, asettelu ja pieni jalokivi ärsyttävät vasta kihlautunutta naista.

– Hänen palkkansa lähentelee kuusinumeroista summaa, ja hän on yleensä hyvin antelias, nainen ihmettelee.

– Nähtyäni kuitin tiedän, että hän maksoi 1300 puntaa siitä, mikä on paljon vähemmän kuin olisin kuvitellut hänen tuhlaavan niin merkitykselliseen koruun.

Morsiamen mukaan mies olisi pettynyt, jos nainen valittaisi sormuksesta, koska se miehen silmissä kuitenkin sopii morsiamen sormeen, eikä siinä ole muuta vikaa kuin morsiamen tyytymättömyys siihen.

– Ilmeisesti joku töistä sanoi hänelle, että 'jos hän tekee numeron sormuksesta, hän ei ole oikea tyttö sinulle', nainen kertoo.

Morsian kertoo ihannetilanteensa olleen se, että pariskunta olisi mennyt valitsemaan sormuksen yhdessä ja etsinyt yhteistuumin sellaisen, johon kumpikin olisi ollut tyytyväinen.

– Koska se on jotain, mitä käytän joka päivä, ja on niin erityinen koru, olisin halunnut rakastaa sitä, mutta en vain rakasta.

"Toivottavasti hän jättää sinut"

Nettipalstalla naisen valitusta ei katsottu hyvällä. 

– Hitto vie. Minä olisin ollut ilahtunut; sinäpä vasta olet kiittämätön, se henkilö töistä oli 100-prosenttisesti oikeassa, kommentoi nimimerkki Mavis Flump The Fairy.

Myös käyttäjä PinkHeart5911 ilmaisi mielipiteensä keskustelun aloittajan ongelmasta.

– En oikein ymmärrä ongelmaa? Ainoa, mistä et pidä sormuksessa, on se, että se on "pieni" ja maksoi vain 1300 puntaa, kun hänen olisi sinun mielestäsi pitänyt käyttää enemmän.

Nimimerkki lisää, että avioliitto ja yhteinen elämä on paljon enemmän kuin sormus.

Käyttäjä SD60659 puolestaan tyrmää aloittajan tyystin.

– 1300 puntaa on paljon rahaa useimmille ihmisille (en piittaa pa*kaakaan siitä, paljonko hän tienaa) ja kuulostat hirveimmältä mahdolliselta ihmiseltä. Toivon, että hän jättää sinut, nimimerkki tylyttää.

Muutama käyttäjä osoitti kuitenkin ymmärryksensä morsianta kohtaan, ja kehotti keskustelemaan asiasta sulhon kanssa. Joutuuhan hän käyttämään sormusta sormessaan lopun elämäänsä!

Lähde: Mirror, Mumsnet

***

Lue myös:

    Uusimmat