Nainen, älä tee näitä virheitä flirttaillessa!

Kesäisissä juhlatunnelmissa flirttailut saattavat lähteä käsistä. Millä voisi estää, ettei ihastusta lähestyessä ylilyöntejä tule? Flirttikouluttajan mukaan tahdikas flirtti on helppoa omaksua muutamalla nyrkkisäännöllä.

Kevyt flirttailu on mukavaa ja hauskaa puuhaa, kun se jää sellaiseksi. Flirttikouluttaja Eila Kaarresalo-Kasari neuvoo, millaisia virheitä viettelyksissä on syytä välttää.

1. Älä jää tyrkylle

Eila Kaarresalo-Kasarin mukaan itsensä tyrkyttäminen on naisella paha flirttimoka.

– Mies haluaa olla usein kukkona tunkiolla ja olla johtaja. Kun nainen lähestymällä osoittaa kiinnostuksensa ja sitten katoaa, hän antaa miehelle aikaa päättää mitä tehdä, ottaako myöhemmin yhteyttä vai jättääkö asia sikseen. Näin mies tuntee olevansa vapaa tekemään valintoja.

– On hyvin tärkeää, ettei nainen jää roikkumaan ajatuksella "mun pitää nyt saada tää tyyppi ja pitää muut naiset loitolla”. Näin ei pidä tehdä.

2. Älä vedä kännejä

– Pienessä sievässä mukavakin nainen voi olla arvaamaton ja vastenmielinen. Missään nimessä nainen ei saisi nauttia liikaa alkoholia. Dokaavat naiset ovat ehdoton ei.

– Jos juot, voit joutua kaikenlaisiin epämiellyttäviin tilanteisiin, joita kadut myöhemmin. Jos taas flirttailet selvin päin, kontrolli säilyy ja flirtti sujuu menemättä överiksi, flirttikouluttaja huomauttaa.

3. Älä vokottele varattua

Kaarresalo-Kasari ei suosittele lähtemään flirttipeliin varatun miehen kanssa.

– Se, että yritetään toisen omaa mennä vokottelemaan, ei myöskään ole sopivaa. Jos tapaat pariskunnan jossain, niin älä mene väliin flirtti mielessäsi.

– Kannattaa muistaa, että vapaitakin on. Kamppaa, vokottele ja vamppaa vapaa!

4. Unohda vahva flirtti

– Vahvat seksuaaliset flirttieleet ja -ilmeet eivät ole sopivia, sillä ne viestivät jostain ihan muusta kuin mukavasta pikku flirtistä. Niistä voi helposti vetää johtopäätöksen ajatuksesta: meille vai teille? Älä siis käytä vahvoja seksuaalisia eleitä ja ilmeitä, jottei sinua käsitetä väärin, flirttiekspertti neuvoo.

Kuvat: Colourbox.com

Studio55.fi/ Annimari Pasanen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja