Näin Virpi Kuitunen hehkuttaa uutta huvilaansa

Keskikesällä naimisiin yrittäjä Jari Sarasvuon kanssa menevä entinen huippuhiihtäjä kertoo blogissaan pariskunnan huvilahankkeesta.

Villa Vanillaksi nimetty huvila nousee ex-huippuhiihtäjän synnyinseudulle Kangasniemelle. Rakennusprojektin etenemistä on voinut seurata Virpi rakentaa -sivustolta.

Hanke on edennyt kesää kohti hyvällä tahdilla, ja talon runko on jo saatu pystyyn, Virpi paljastaa blogissaan. Entinen hiihtäjätär vaikuttaa olevan tulevaan kotiinsa enemmän kuin tyytyväinen.

– Honka on saanut päärakennuksen rungon pitkälti pystytettyä. Vaikka terassit puuttuvat vielä, ulkomuodosta saa jo aika vahvan käsityksen. Ja se on kyllä upea, komea suorastaan! Jos yhtään enempää lausuisin, olisin varmaan kotoisin Pohjanmaalta.

Myös huvilan ulkoväri on päätetty. Talon värivalinnassa on muistettu Kuitusen hiihtäjäkollegaa Riitta-Liisa Roposta.

– Ulkoväri on päätetty. Sen verran voin kertoa, ettei se ole Kangasniemen Kalskeen keltainen, vaan kunnianosoituksena entisen maajoukkuetoverini Ritun seuraa kohtaan valitsin väriksi Oulun.

– Ainakin nyt tuntuu siltä, että sisätiloista tulee yhtä aikaa kodikkaat ja tyylikkäät, Kuitunen kirjoittaa.

Myös Kangasniemen ranta- ja rinnetontti on Kuitusen mieleen. Tontin käyttöä parantamaan on tilattu pihasuunnitelma.

– Kun on ammatikseen kivunnut jyrkkiäkin mäkiä, ei voi olla rakastamatta tontin profiilia. Tornissa kelpaa kirjoitella tarinoita ensi jouluna.

Katso minkälaisia asuntoja on myynnissä KangasniemelläJokakoti.fi-palvelusta.

Harkitsetko kesämökin ostoa? Katso myynnissä olevat kesämökittäältä.

Lue myös:

    Uusimmat