Näin Katy Perry treenaa häitään varten

Ei enää karkkeja Katy Perrylle! Laulajatar on aloittanut kovan kuntoilun suurta päiväänsä varten.

Katy Perry on työskennellyt jo vuoden julkkistraineri Harley Pasternakinkanssa ja nyt laulajatar on aloittanut kovan kuntokuurin ollakseen timmissä kunnossa hääpäivänään. Brittikoomikko Russell Brandin kanssa muutaman kuukauden sisällä avioituva kaunotar aikoo pudottaa painoa ja kehittää lihaksia.

– Katy haluaa näyttää upealta. Hän kuntoilee tällä hetkellä kaikkea varten; häitään, musiikkivideoitaan, kiertuetta. Hän käy salilla aina kun ehtii, mutta tavoitteena on viisi kertaa viikossa, Pasternak kertoo RadarOnline-sivustolle.

Kunto-ohjelmassa treenataan ylä-, keski- ja alavartalon lihaksia kerrallaan noin viisi minuuttia. Koko treeni kestää vain 25 minuuttia. Roskaruokaa rakastava Perry on myös joutunut luopunut kaikista herkuista.

– Hän syö viisi pientä ateriaa päivittäin, joista jokainen sisältää hyviä rasvoja, kuituja ja vähän proteiinia. Juomat ovat sokerittomia, Pasternak paljastaa.

– Päivän tyypillinen ruoka voi olla: aamupalaksi omeletti munanvalkuaisista ja kulho marjoja, omena-kaneli-pirtelö, salaatti, papuja ja mereneläväwokki.


(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Ok-lehti

Lue myös:

    Uusimmat