Näin julkkikset mokailevat juhlissa

Julkisuuden henkilöt eivät eroa tavallisista kaduntallaajista ainakaan siinä, että hekin osaavat mokailla juhlissa. Studio55 pyysi muutamia julkkiksia kertomaan omista kemuissa sattuneista kömmähdyksistään.

Stylisti Teuvo Loman on jo työnsäkin takia hyvin kiinnostunut pukeutumisesta. Hän muistuttaakin, että juhliin ei kannatta pukeutua väärin. Sekä yli- että alipukeutunut ihminen tuntee olonsa tukalaksi. Tämän Loman on oppinut kantapään kautta.

−Olin menossa juhliin, jonka pukukoodina oli miesten puku. Menin sitten paikan päälle frakissa. Se oli todella vaivaannuttavaa. Eiväthän ihmiset tuollaisissa tilanteissa mitään sano, mutta tunsin koomiset tuijotukset kyllä. Lähdin paikalta todella nopeasti, Loman muistelee.

Toinen hänen ylilyönneistään liittyy alkoholiin.

−Eräissä juhlissa tarjottiin tervetuliaisiksi ovella samppanjaa. Keksimme poikaystäväni Nikon kanssa hauskan idea ja vaihdoimme takkeja sekä kampauksiamme ja menimme monta kertaa uudestaan ovelle hakemaan juomaa.

−Se oli meistä hyvinkin hauskaa, mutta taisimme tehdä itsestämme vain pellejä. Emmekä edes lopulta päässeet itse juhliin, kun tulimme niin huonoon kuntoon samppanjasta!

Aitolehti inhoaa kännikiroilua

Kohukaunotar Martina Aitolehden mielestä juhlissa voi hyvin nauttia alkoholia, kunhan tekee sen tyylikkäästi. Kaikki ei siis tainnut mennä Aitolehden mielestä omissa häissä putkeen.

− Katselin juuri meidän omia häitämme televisiosta viime viikolla, ja kyllä siinä lievää myötähäpeää oli ilmassa, Martina Aitolehti tunnustaa.

−Kännissä kiroileminen naisen suusta on ihan hirvittävää katsottavaa ja kuunneltavaa, hän muistuttaa.

Katajisto patsasteli väärissä juhlissa

Näyttelijä Oskari Katajiston moka ei liity alkoholiin, vaan huonoon ennakkovalmisteluun. Katajisto matkasi perheineen Tampereelle pikkusiskonsa häihin. Hän oli kuitenkin unohtanut tarkistaa vihkipaikan tarkan sijainnin.

− Vihkiminen tapahtui erään kirkon kappelissa, mutta me paukkasimme ison kirkon puolelle.

−En tuntenut sulhasen perhettä juurikaan, joten en osannut alkuun epäillä mitään. Siinä sitä käteltiin vieraita ja menimme jo istumaan, Katajisto muistelee.

Pikku hiljaa asioiden laita alkoi kirkastua Katajistolle.

−Rupesin ihmettelemään, että missä äitini ja veljeni on, kun heitä ei näkynyt missään. Lähdin kyselemään asiaa kirkon perällä, ja seremonia oli alkamassa muutaman minuutin päästä. Minulle sanottiin, että nyt taitaa olla väärät häät kyseessä.

−Aloin huitoa perhettäni pois kirkon toisesta päästä, missä he istuivat. Kirkossa oli varmaan 300 vierasta ja kaikki tuijottivat, että tuolla se näyttelijä Katajisto pää punaisena jotain huitoo.

−Lopulta sain perheeni mukaani ja juoksimme täysillä kappelille. Siellä pikkusiskoni oli itku silmässä odottamassa. Hän luuli, etten tulekaan hänen häihinsä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja