Näin härskejä tupakkamainoksia et ole varmasti nähnyt

Huh niitä aikoja! Joulupukki suosittelemassa tupakkaa lahjaksi, vauva mainoksen pääosassa… Tällaisin keinoin tupakkaa mainostettiin ennen, paljastaa oddee.comin listaus vanhoista tupakkamainoksista.

Nykyään on vaikea kuvitella lääkäreitä tupakka suussa mainostamassa savukkeiden ihanuutta. Camel-merkki kuitenkin vakuutti kuluttajat siitä, että lääkäreiden mielestä Camel on ehdottomasti paras savukemerkki. Mainoksessa yhtiön kerrottiin kysyneen tuhansilta lääkäreiltä heidän lempitupakkamerkkiään. Vastaukset olivat yksimielisiä: Camel vei voiton, ainakin Camelin oman mainoksen mukaan.

Toisessa mainoksessaan yhtiö taas valjasti joulupukin käyttöönsä. Mainoksessa pukki toivotteli hyvän joulun lisäksi myös hyviä sauhutteluhetkiä tupakkakartonki sylissään.

Tupakka tekee tosimiehen?

Tipalet kehotti miehiä iskemään naisia tupakanhajulla. Makuvaihtoehtoina olivat muun muassa kirsikka ja mustikka. "Puhalla hänen naamalleen, ja hän seuraa sinua minne ikinä menetkin", yhtiön mainoslause kuului.

Myös PallMall vakuutti tupakan vahvistavan tosimiestä. PallMall vinkkasi runsaan tupakoinnin edistävän myös uraa. "Tupakointi ei ole vaarallista, se on hauskaa, herkullista ja coolia", yhtiö mainosti.

Lähde: oddee.com

Studio55.fi/Tuuli Lindgren

Lue myös:

    Uusimmat