Mainos

Myymälävarkaat mukana viime hetken ostosruuhkissa

Poliisi on eri puolilla Suomea saanut yhteydenottoja jouluruuhkassa liikkuneista varkaista.

Päijät-Hämeen poliisilaitos tutkii edellisöistä murtoa Asikkalantillä sijaitsevaan koru-ja vaatetusliikkeeseen. Liiketiloista oli anastettu useiden tuhansien eurojen arvosta muun muassa koruja, kelloja, vaatteita, laukkuja.

Varkaiden matkaan oli lisäksi lähtenyt HP:n kannettava tietokone.

Poliisi tutkii juttua törkeänä varkautena.

Lahdessa epärehellisiä asiakkaita

Lahdessa vuonna 1982 syntynyt mies meni 150 euron arvoisen matkapuhelimen kanssa kanssa sovituskoppiin ja pakkasi sen siellä foliokääröön. Tämän jälkeen mies piilotti paketoidun puhelimen reppuunsa.

Mies käveli kassan ohi maksamatta puhelinta, mutta henkilökunta otti miehen kiinni. Poliisin tullessa selvittämään asiaa kävi ilmi, että mies oli vaihtanut myymälässä jalkaansa myös uudet kengät ja kävellyt kassan kautta maksamatta niitäkään.

Miehen hallusta löytyi kahdet sivuleikkurit. Hänet otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä.

Toinen myymälähuijari oli piilottanut noin 10 euron arvoiseen jouluvalaisinpakettiin lähes 100 euron arvosta energialamppuja. Mies oli halunnut maksaa vain jouluvalaisinsarjan, mutta pakkauksen kassalla avannut työntekijä huomasi piilon. Miestä epäillään lievästä petoksesta.

Tuoksuja pukinkonttiin

Joensuulaisessa tavaratalossa puolestaan nähtiin eilen mies, joka piilotti parfyymeja vaatteisiinsa.

Vartijat tavoittivat joensuulaisen 46-vuotiaan miehen myöhemmin toisaalta ja hänen hallustaan löydettiin noin sadan euron arvosta anastettuja hajusteita.

Samaan aikaan keskustan toisessa tavaratalossa jäi kiinni joensuulainen poliisille aiemmista anastusrikoksista tutuksi tullut 58-vuotias mies, joka oli yrittänyt poistua kaupasta maksamatta kolmea tupakka-askia ja kahvipakettia.

Auto täynnä tavaraa

Yöllä yhden aikoihin Liperin meijerin myymälästä tuli talohuollon kiinteistöpäivystäjälle murtohälytys.

Huoltomiehen mentyä tutkimaan hälytyksen syytä hän oli todennut, että myymälästä oli rikottu ikkuna. Huoltomies näki myymälän luona miehen autoineen, joka oli poistunut kohta paikalta.

Varkauden poliisipartio tavoitti auton ja sitä kuljettaneen leppävirtalaisen 66-vuotiaan miehen myöhemmin aamuyöllä Karviosta.

Miehellä oli autossaan paljon varastetuksi epäiltyä tavaraa ja mies on otettu kiinni tapahtuneen selvittelyjä varten.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.